Vouwgordijn of jaloezieën: maak kennis met Indivipro

Indivipro

Als je gaat inrichten houd je rekening met de vloeren, muren en meubels, maar denk je ook aan mooie raamdecoratie? Raamdecoratie zoals vouwgordijnen en jaloezieën zorgen er niet alleen voor het interieur er nog spraakmakender uitziet, maar ze zijn ook nog enorm functioneel. Reguleer bijvoorbeeld het licht of bescherm de privacy. Het bedrijf dat hier alles vanaf weet en de mooiste high-end raamdecoratie en raambekleding produceert is Indiprivo. Heb je advies nodig of wil je meer weten over verschillende producten dan kun je altijd bij dit bedrijf terecht. Zodat je kiest voor raamdecoratie die echt bij jou en jouw interieurstijl past.

Producten

Indivipro is al meer dan twintig jaar een internationale groothandel die gespecialiseerd is luxe raambekleding. Het assortiment van Indivipro is erg veelzijdig en bestaat uit mooie producten. Zij hebben bijvoorbeeld jaloezieën gemaakt van hout, papier, aluminium en bamboe, waardoor ze bij vrijwel iedere inrichting passen. Daarnaast produceren zij ook Rolgordijnen, Designerblinds, Romeinse Rollers, vouwgordijnen en stoffen om gordijnen van te maken. Voor de productie van het overgrote deel van deze gordijnstoffen wordt samengewerkt met een befaamde Italiaanse Weverij die vrijwel uitsluitend het topsegment bedient. Merken als Missoni en Armani zijn bij Indivipro daarom erg bekend.

Designerblinds

Een van de collecties die Indivipro levert is de Designerblinds collectie. Deze collectie werd al eerder benoemd, maar verdient nog wat extra aandacht. De DesignerBlinds zijn namelijk een prachtig alternatief op het traditionele vouwgordijn. Het product bestaat uit verschillende segmenten die aan elkaar worden genaaid waarna vervolgens de vouwen worden gesloten. De collectie is te verkrijgen in meerdere kleuren en verscheidene dichtheden. Klinkt dit interessant? Dan wil je deze serie DesignerBlinds vast in het echt zien. Dat kan in de showrooms van Indivipro die gevestigd zijn in Enter, Amsterdam en Culemborg. Je kunt je hier niet alleen laten inspireren maar je kunt er ook al je vragen stellen.

Editor: Media team

Datum: 10-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Indivipro