Vrijstaand huis met prachtig keukeneiland

Van Essen Keukens

Deze vrijstaande woning in Laren is recent gerenoveerd en sluit inmiddels volledig aan bij de wens van de bewoners. De ruimte die zij erg belangrijk vonden en waar dan ook erg veel aandacht naar toe is gegaan is de keuken. Deze fantastische keuken, met keukeneiland, is van alle gemakken voorzien en ziet er door het ontwerp van van Essens keukens ook nog bijzonder mooi uit.

keukeneiland, Van Essen Keukens, The Art of Living

Rustiek design

Hoewel het design van de keuken vrij donker is, geeft de ingebouwde lichtkoepel voldoende licht zodat de keuken niet donker en klein oogt. Daarnaast is er gekozen voor een model keuken die onder de naam CANOVA gaat. Dit betekent dat de keuken bestaat uit een handig keukeneiland en mooie hoge kasten. Deze kasten zijn gemaakt van donker gebeitst eiken en geven daardoor een rustieke uitstraling aan de ruimte. Het keukeneiland daarentegen heeft fronten van brons metaal en zijn donker gepatineerd.

keukeneiland, Van Essen Keukens, The Art of Living

Ontwerp en functionaliteit

Wat deze keuken echt bijzonder maakt is het marmeren werkblad op het keukeneiland en de gepolijste afwerking. Dit zorgt er voor dat alle aspecten op de juiste manier samenkomen en het geheel kloppend maken. Naast dit prachtige design, is de keuken ook van verschillende gemakken voorzien. Een voorbeeld hiervan is de Quooker kraan, die het dagelijkse leven een stuk makkelijker maakt.

Jouw eigen exclusieve keuken

Deze exclusieve keuken van Van Essens keukens is helemaal op maat en naar wens gemaakt. Dit zorgt voor een unieke keuken die voldoen aan de hoge kwaliteit die dit bedrijf wil aandragen. Deze kwaliteit wordt gehanteerd door de materialenkennis die zij hebben en de toegepaste techniek voor koken waar zij zich eigen in hebben gemaakt.