Vrijstaande villa met luxe en stijlvol interieur

Boudier Interior Design

De bewoners van deze nieuwbouwvilla wilden een high-end interieur met een warme en stijlvolle uitstraling. Om tot een waanzinnig eindresultaat te komen namen zij de tijd om goed over de inrichting en het ontwerp na te denken en alle mogelijkheden tegen elkaar af te wegen. Met alleen de architectonische tekeningen van het huis onder de arm, oriënteerden ze zich uitgebreid op de indeling en de inrichting. Daarnaast schakelden zij ook de hulp van Boudier Interior Design in. Dit bedrijf heeft al vele malen stijlvolle interieurs mogen vormgeven, die zich allen laten kenmerken door een eenzelfde luxe en verfijning. Ook dit schitterende interieur sluit daar naadloos bij aan.

Verschillende vraagstukken

De vrijstaande villa biedt aan de ene kant een prachtig uitzicht op een park en aan de andere kant op het water. Aan de hand hiervan werden verschillende vraagstukken opgesteld; ‘waar kunnen we de keuken het beste plaatsen, waar de haard en wat doen we met de vele hoeken die de villa kenmerken?’ Boudier Interior Design ging met deze vragen aan de slag en wist uiteindelijk een fantastisch totaalconcept neer te zetten met verschillende maatwerkoplossingen. De hoeken kregen een mooie en functionele invulling en de signatuur van het bedrijf is duidelijk te herkennen. Er werd dan ook gekozen voor strakke lijnen, luxe materialen en warme, aardse kleuren.

Bevorderen van het leefcomfort

Het interieurontwerp van Boudier Interior Design sloot volledig aan bij hetgeen dat de opdrachtgevers voor ogen hadden. Hun droomwoning werd vervolgens compleet onder architectuur gebouwd, daarnaast werd alles op maat gemaakt en kregen nieuw meubilair en nieuwe verlichting een plekje binnen het uiteindelijke ontwerp. Hierdoor ontstond een prachtig harmonieus en luxe interieur dat werkelijk van alle gemakken is voorzien. Het bevordert het leefcomfort en zorgt ervoor dat de bewoners er met veel plezier kunnen wonen.

Editor: Media team

Datum: 12-01-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living