previous arrow
next arrow
Slider

VVR Architecten

In 1999 richtte Gerard Vergouwen en Richard van Rijen samen VVR Architecten op. Het is een bureau met kenmerkt zich door de moderne ontwerpstijl en brede ervaring in diverse disciplines. Door deze combinatie heeft VVR Architecten al talloze projecten weten te realiseren.

Duurzame ontwerpen

Maar wat maakt de werkwijze van VVR architecten dan zo bijzonder? Kijkend naar de gerealiseerde projecten zie je terugkomen dat in elk project en de klantrelaties, duurzaamheid centraal staat. Met deze eigenschap centraal, passen ze waar mogelijk producten toe volgens het Cradle to Cradle principe (een ultieme vorm van duurzaam ondernemen) en worden projecten zo energie neutraal mogelijk gerealiseerd.

Architectenbureau in Nederland & België

VVR beschikt naast het kantoor in Nederland, ook over een bvba in België. Dit bureau is dan ook lid van de Orde van Architecten België. Hierdoor hebben ze de mogelijkheid om snel te handelen en werken binnen beide landen.

Ervaring en expertise

Dat het bedrijf veel ervaring heeft met diverse opdrachtgevers en weet wat ze doen is al meerdere malen bestempeld met diverse awards in Nederland. Zowel voor particuliere villabouw als voor zakelijke opdrachtgevers heeft het bedrijf projecten gerealiseerd. Bijvoorbeeld monumenten, onderwijsinstellingen, kantoren, woningbouwprojecten en nog veel meer.

___

Meer projecten van VVR Architecten bekijken?

Modern woonhuis

Een rijksmonument transformeren in een modern woonhuis? Dit gebeurde in Midden-Nederland onder leiding van VVR. Het pand heeft een bijzondere geschiedenis door de vorige bestemming voordat het in loop der jaren omgetoverd werd tot woonhuis waar functionaliteit en schoonheid samensmelten.

Woning in L-vorm

Grenzend aan een woonwijk, met aan beide kanten een zandpad, realiseerde VVR een nieuwbouwwoning in L-vorm. Het is een moderne, stoere, stevige en simplistische villa die bestaat uit ‘schijven’ die samen zorgen voor de L-vormige bouw die de rest van het huis als het ware omarmt.

Moderne inrichting

Deze moderne villa met veel licht en een open uitstraling is gerealiseerd door VVR Architecten. De wens van de opdrachtgever om modern met vriendelijk te combineren is perfect terug te zien in het ontwerp. De woning heeft strakke vormen en een lichte, gezellige sfeer.

Exclusief Wonen

Deze exclusieve villa is ontworpen door VVR architecten en hij is mooi afgewerkt. De villa heeft een grote raampartij aan de zijkant van het huis. Dit zorgt voor veel lichtinval en een open sfeer. Er is gewerkt met veel moderne en natuurlijke elementen. Zo is de houten visgraatvloer in de woning een echte eyecather!

Villa met rieten dak

De prachtige villa staat in een bosrijke omgeving en is ontworpen met een rieten dak. De openhaard is een echte eyecather in het huis en is bekleed met schitterende natuurstenen. Door deze elementen in het huis merk je meteen dat er een warme en moderne sfeer ontstaat.

Charmante boerderijvilla

Deze boerderijvilla brengt je in een serene sfeer. Vanuit de drukke stad betreed je een rustige omgeving die dit gevoel versterkt. Langgestrekte velden waar de tractor over het land rijdt. Het levert een prachtig beeld op, dat ook vanuit de binnenkant van deze woning te bewonderen is. Licht, rust, glas en open zichtlijnen die buiten eindigen, geven karakter aan deze villa.

 

vvr architecten, allround architectenbureau, allround totaalontwerp, ontwerpbureau, the art of living, richard van rijen

Richard van Rijen


“Wij stellen duurzaamheid, kwaliteit en ervaring centraal in onze projecten”

 

___

Contactgegevens:

  • VVR Architecten
  • Grauwe Poldervoetpad 3
    4876 AW Etten-Leur
  • Heidestatiestraat 2
    2920 Kalmthout-Heide

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 19 | okt | 2020


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media