Waanzinnig domotica systeem om de verlichting te bedienen

Hoogspoor

Tegenwoordig zie je het steeds vaker terug komen in iedere moderne woning: domotica. Dit houdt in dat elektronica wordt toegepast, in huis, om zo het leven eenvoudiger te maken. Een voorbeeld hiervan is het Casambi domotica systeem, verkrijgbaar bij Hoogspoor. De Casambi producten worden met besturingsmogelijkheden als optie aangeboden. Je kunt hierdoor de verlichting binnen je woning eenvoudig bedienen met je telefoon. Hoe dit werkt en wat je er precies mee kunt lees je in dit artikel.  

Domotica, verlichting, Hoogspoor

Wat is Casambi? 

Casambi is een domotica systeem dat het op een eenvoudige, maar stabiele manier mogelijk maakt om verlichting aan te schakelen via een app op je telefoon of een draadloze schakelaar. Daarnaast kun je het systeem bijvoorbeeld ook gebruiken om licht scenes mee te maken of om de schakelaar in te stellen op de zons- opkomst of ondergang. De verlichting in je woning is zo helemaal te regelen en in te stellen naar wens zodat je kunt genieten van een heerlijke ambiance en de beoogde sfeer.  

Eenvoudige bediening 

Het Casambi domotica systeem is te bedienen op verschillende manieren. De meest makkelijke manier om met de Casambi unit om te gaan is met een gewone schakelaar. Daarnaast kun je een app op je telefoon gebruiken om de lichten op de gewenste dim stand te zetten. Het is hierbij wel van belang dat je een app downloadt die over alle functies beschikt. Een andere manier om de lichten te bedienen is de draadloze schakelaar. Die je, voor of achter een merk schakelaar, tegen de muur kunt plaatsen.  

Losse blokjes 

Een groot voordeel van de Casambi verlichting is de functionaliteit van losse blokjes. Door deze blokjes kun je het systeem ook integreren als jouw lamp er niet mee is uitgerust. De blokjes verschillen in grootte, waardoor er altijd wel een plekje gevonden kan worden om het domotica systeem te plaatsen. Wil je hier meer over weten, dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met Hoogspoor, zij zullen je voorzien van een passend advies.  

Editor: Media team

Datum: 29-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Hoogspoor