Waanzinnig interieur waarbinnen verbinding en contact centraal staan

Hemels Wonen

Op een plek waar voorheen een wat vervallen huis stond werd een waanzinnige nieuwbouwwoning gerealiseerd. De woning kreeg een witte gevel en een donkere kap die op prachtige wijze met elkaar contrasteren. Het exterieur nodigt uit om te ontdekken en maakt benieuwd naar wat zich achter de gevel afspeelt. Dit is maar goed ook, want het fantastische interieur werd ontworpen door Hemels Wonen. Zij hebben werkelijk iedere ruimte onderhanden genomen waardoor ze allemaal met elkaar in verbinding staan. Dit betekent dat het interieur een fijne coherente uitstraling kreeg, die zorgt voor een aangename, rustige sfeer.  

Interieurplan  

Voordat Hemels Wonen daadwerkelijk aan de slag kon gaan met de inrichting luisterden zij goed naar de wensen van de bewoners. Deze wensen integreerden zij in het interieur door ze te vertalen naar een doordacht interieurplan. Hierin kwam naar voren dat verbinding en contact een belangrijke rol zouden moeten spelen in het uiteindelijke ontwerp. Daarom werd op de benedenverdieping bijvoorbeeld rekening gehouden met de indeling. De keuken en de woonkamer zijn op prachtige wijze aan elkaar verbonden.  

Eigen karakter 

Zodra je de woning betreedt valt de beoogde sfeer direct op. Verschillende stoere elementen springen direct in het oog, zoals de zwarte stalen deuren, de donkere houten kastenwand in de keuken en staal dat in verscheidene meubelstukken terugkomt. Door deze aspecten te combineren met zachte elementen, zoals de kleur roze en zachte stoffen, ontstaat een interieur met een eigen karakter.  

Samenhang van elementen 

Op de bovenverdieping wordt de stijl van beneden verder doorgevoerd, wat zorgt voor een mooie verbinding. Ook boven werd gekozen voor een kleurrijk interieur met een toegankelijke uitstraling. De badkamer is het perfecte voorbeeld van wat je eerder al zag, een robuust donker badkamermeubel wordt gecombineerd met een roze muur. Het is wederom de samenhang tussen elementen die het interieur spraakmakend maken.  

Editor: Media team

Datum: 10-10-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Hemels Wonen