Waanzinnige woning met bijzondere ramen en maatwerk shutters

Van Eyck shutters

In een klein dorpje genaamd Sint-Amands in België schittert een bijzondere woning met grote, opvallende en puntvormige ramen. Om ervoor te zorgen dat ook deze ramen beschikken over de juiste raambekleding werd Van Eyck shutters ingeschakeld. Het bedrijf begrijpt dat geen enkel raam hetzelfde is en dat zij daarom maatwerk moeten leveren. Alle shutters die het bedrijf hier geplaatst heeft zijn dan ook volledig op maat gemaakt en sluiten aan op de puntvormige ramen. Het bleef hier echter niet bij, want ook voor de ramen met een rechthoekige vorm is raambekleding van Van Eyck shutters geplaatst.

Ramen, shutters, Van Eyck Shutters

Echte blikvangers

De grote, puntvormige ramen zijn dé blikvangers van de woning. De shutters van Van Eyck shutters zijn gebruikt om deze bijzondere vorm op een elegante manier te benadrukken. Zoals al is benoemd zijn de shutters tot in de kleinste details op maat gemaakt, hierdoor kunnen ze in tegenstelling tot andere raamdecoratie perfect worden aangepast naar de persoonlijke voorkeuren van de opdrachtgevers. Door deze specifieke benadering eisen de bijzondere ramen nu alle aandacht op. Hetzelfde geldt voor de rechthoekige ramen waarvoor de shutters zijn geplaatst. Door eenheid in de raambekleding te creëren is een mooi harmonieus geheel ontstaan.

Veelzijdig assortiment

De keuze viel, voor deze woning, op shutters die niet alleen functioneel zijn, maar ook op esthetisch vlak volledig opgaan in het interieur van het moderne huis. De shutters zijn glad afgewerkt en de kleur wit is geselecteerd. Het benadrukt de ruimtelijkheid van de ruimte en draagt bij aan de lichte uitstraling van het interieur. Toch heeft van Eyck shutters nog zoveel meer kleuren in hun veelzijdige assortiment. Deze kleuren variëren van wit en diepzwart tot subtiele beitskleuren en alle andere kleuren die jij je maar kunt wensen. Hierdoor is het mogelijk om deze shutters volledig op jouw persoonlijke stijl en interieur af te stemmen. Het maakt niet uit wat jouw voorkeur heeft, de shutters voorzien altijd in een elegante touch.

Voordelen van shutters

Een woning als deze kenmerkt zich door zijn grote raampartijen. Dit biedt prachtige uitzichten en geeft daglicht de ruimte om tot diep in de woning binnen te dringen. Echter zorgen grote ramen ook voor minder privacy. De geplaatste shutters bieden op dit vlak een uitkomst. De bewoners kunnen de lamellen naar wens kantelen en zo de privacy bewaren. Daarnaast geven de shutters de bewoners ook controle over de mate van lichtinval en werken ze tevens isolerend. Ze dienen als extra isolatielaag, waardoor ze in de zomer de warme zonnestralen weren en in de winter de kou buiten houden.

Upgrade van het exterieur

Niet alleen aan de binnenkant geven de shutters de woning een stijlvolle upgrade, maar ze zijn ook een verrijking van het exterieur. Door de speciale vorm en de strakke afwerking heeft het exterieur een verfijnde uitstraling gekregen. De raambekleding voegt simpelweg karakter toe aan de buitenkant van het huis, ondanks de typerende ambiance die al kenmerkend is voor deze prachtige woning. Het zorgt ervoor dat de shutters van Van Eyck shutters een erg geliefd product zijn.

Meer informatie

Heb jij je laten inspireren door dit prachtige project? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met Van Eyck shutters opnemen. De ervaren adviseurs zullen bij jou thuis langskomen om de mogelijkheden te bespreken en je te voorzien van deskundig advies. Samen met jou bekijken jullie de specifieke kenmerken van de ramen en daarnaast zullen ze je helpen met het uitkiezen van de juiste materialen, kleuren en afwerkingen. Op deze manier weet je zeker dat de shutters perfect passen voor jouw ramen en bij de stijl die jij voor ogen hebt. Kijk voor meer informatie op de website.

www.vaneyckshutters.com

Editor: Media Team

Datum: 02-08-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Van Eyck shutters