Waanzinnige woning met fantastische glazen pui

Perfect View Windows

Deze prachtige woning werd in een paar maanden tijd volledig gestript om vervolgens opnieuw opgebouwd te worden. Dit bleek nodig, want er was al jarenlang niets fundamenteels meer aan de woning gedaan. Dat veranderde radicaal met de nieuwe bewoners, zij kregen toestemming voor een flinke uitbouw aan de achterzijde en hebben daar nu hun woonkamer van gemaakt. Opvallend aan deze uitbouw is de grote glazen pui met stalen kozijnen, die door Perfect View Windows werd geplaatst. Hierdoor rijkt het daglicht tot diep in de woning en dat maakt van de woonkamer een fijne ruimte, waar het heerlijk is om alleen al te zijn.

Glazen pui, interieurontwerp, Perfect View Windows

Heerlijke woonkamer

De woonkamer begint waar de oorspronkelijke woning eindigde en een lichtstraat de overgang vormt tussen dit lagergelegen gedeelte en de keuken. De woonkamer kreeg een rustige inrichting volgens het uitgangspunt van de Japanse opruimgoeroe Marie Kondo: alleen houden waar je echt blij van wordt. Kunst is bleek één van die dingen te zijn, want het zijn de lichte kunstwerken die de ruimte extra cachet geven. Ook aan verlichting is veel aandacht besteed. Het is dan ook de grote, zwarte ranke hanglamp die meteen de aandacht opeist. De natuurlijke lichtinval is prachtig dankzij kamerbrede en –hoge glazen pui met openslaande deuren naar de tuin. Hierdoor is het in de woonkamer heerlijk vertoeven.

Kozijnen van Perfect View Windows

De grote glazen pui met zwarte stalen kozijnen van Perfect View Windows is verantwoordelijk voor de fantastische hoeveelheid licht dat de woning binnenstroomt. De stalen kozijnen werden door het bedrijf volledig op maat gemaakt om vervolgens ook door hen geplaatst te worden. Perfect View Windows is dan ook specialist op het gebied van slanke stalen kozijnen, ramen en balustrades voor binnen en buiten. Met de producten die zij aanbieden levert het bedrijf een minimalistisch design met de waardes van nu.

Editor: Media team

Datum: 05-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Jaro van Meerten