Waanzinnige woning met modern-landelijk interieur

Hemels Wonen

Ben je toe aan een nieuw interieur, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je bij Hemels Wonen aan het juiste adres. Het bedrijf heeft een passie voor het inrichten en regisseren van een totale woonbeleving. Het maakt niet uit welke ruimtes je onder handen wil nemen of dat het toch om de volledige woning gaat, Hemels Wonen biedt keer op keer een totaalconcept middels een persoonlijke aanpak. Tijdens zowel de ontwerp- als de realisatiefase wordt rekening gehouden met een doordachte styling, trends, moderne technieken en jouw persoonlijke wensen. Het landelijke interieur van deze schitterende woning is daar het perfecte toonbeeld van.  

Behoud van de keuken 

Tijdens de realisatie van dit prachtige rustieke project is rekening gehouden met een rustig en landelijke materialenpalet. De opdrachtgevers wensten namelijk een landelijk interieur waarin de huidige keuken behouden zou blijven. De authentieke keuken met bijzondere elementen sprak aan en vormde daardoor ook de inspiratiebron voor de rest van het interieur. Hij is gebruikt als de leidraad voor de rest van de inrichting. Dit betekent dat voornamelijk gewerkt is met aardse tinten en natuurlijke materialen. Hierdoor ontstond een warm interieur waarin eer gedaan wordt aan de oorspronkelijke elementen.  

Images alt tags: Landelijk interieur, interieurontwerp, Hemels Wonen

Transparantie 

Om het landelijke interieur toch een luxueuze touch te geven zijn bronskleurige stalen deuren geplaatst. De woning is hierdoor in afzonderlijke ruimtes op te delen, maar door de transparantie voelt de woning nog steeds ontzettend ruimtelijk aan. Een andere eyecatcher is de schouw. Dit element is ook in ere hersteld. Dit houdt in dat de positie is hetzelfde is gebleven, maar dat hij wel volledig is vernieuwd. Het volledige interieur van de woonkamer is hier dan ook naar ingericht.  

Een duidelijk plan 

De wensen van de opdrachtgevers wist Hemels Wonen te vertalen naar een duidelijk plan, wat vervolgens op indrukwekkende wijze is uitgevoerd. De bewoners zijn dan ook erg tevreden met het eindresultaat en genieten iedere dag weer van hun heerlijke woning.  

Editor: Media Team

Datum: 06-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Hemels Wonen