Wandbekleding als aanvulling op het interieur

Dutch Walltextile Company

De Dutch Walltextile company zorgt alweer een aantal jaren voor de meest fijne en luxueuze wandbekleding. Hun textiel is overal ter wereld te vinden in verschillende hoogwaardige interieurs. Dit komt doordat zij een nieuwe interpretatie hebben gegeven aan een product wat al jaren bestaat. De eigentijdse stijl die hun wandbekleding uitstraalt in combinatie met echt vakmanschap, maakt dat het een product van deze tijd blijft. Om met deze stijl mee te blijven gaan introduceren zij de Ocean Bay collectie. Een collectie die gebaseerd is op materialen en kleuren die in de natuur voorkomen, waardoor het een echte aanvulling is op ieder interieur.  

Wandbekleding, Dutch Walltextile Company

Bijzondere collectie 

De Ocean Bay collectie is dus een collectie waarbij inspiratie is opgedaan uit de natuur. Het kustgebied, voornamelijk de oceaan, heeft hier een grote rol ingespeeld en daarvan zijn dan ook duidelijke invloeden te zien. De zes collecties wandbekleding die onder de Ocean bay collectie vallen, roepen allemaal een verschillend gevoel op maar blijven toch ook zeker een geheel. Het is dan ook een vernieuwende collectie met uiteenlopende materialen, kleuren en texturen. Deze zorgen ervoor dat de wand volledig integreert met de rest van het interieur, om er zoiets bijzonders van te maken.  

Verschil in stoffen en textuur 

De zes losse collecties van Ocean bay zijn allen elegant en hebben een luxe uitstraling. Daarnaast is het thema in alle losse collecties te herkennen en zijn kleuren zo bij elkaar gezet zo dat zij elkaar versterken. Het verschil in deze collecties zit hem dan ook vooral in de stoffen en texturen die gebruikt worden. Zo maakt de collectie Sponge Bouclé vooral gebruik van geweven stoffen met hobbels om zo een levendig effect te creëren. De Grunge collectie is voornamelijk wandbekleding met zacht fluweel en een grafisch design en de Falaise collectie bestaat uit satijnachtige stoffen. Ook de Pontus, Mystic en Coconut collectie zijn erg verschillend, maar zorgen wel allemaal voor een fijne sfeer.  

Wandbekleding, Dutch Walltextile Company

Editor: Media team

Datum: 11-11-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Online Redactie The Art of Living