Wandbekleding voor een mooi geheel 

Alphenberg

Wandbekleding in je woning is misschien niet het eerste waar je aan denkt. Toch kun je je woning echt helemaal afmaken met de juiste bekleding op je wanden. Met hoogwaardige leren wandbekleding op je haard bijvoorbeeld. Zo zorg je voor een mooi geheel in huis. 

Wanden, wandbekleding, The Art Of Living

Ultieme luxe

In deze prachtige langgevelboerderij in de Noordoostpolder vind je de ultieme luxe. Naast een zwembad en een wellness is er een heerlijke open haard om bij neer te strijken. In deze ruim opgezette woonkamer is gekozen voor een luxe driezijdige gashaard met mooie afgeronde hoeken. Wat de sfeer helemaal afmaakt is de wandbekleding van Alphenberg. De haard is namelijk bekleed met leer en ook de rest van de wanden zijn hierbij meegenomen. Door de wandbekleding gaat de haard als het ware op in het interieur en vormt het een rustig geheel. 

Wandbekleding voor een mooi geheel

Zoals je bij dit huis ziet, kan wandbekleding voor een sfeervol geheel zorgen. Door je haard te bekleden en je wanden ook mee te nemen zorg je namelijk voor meer rust in huis. Bij Alphenberg is het assortiment in leren wandbekleding ontzettend groot. Er is leren wandbekleding in neutrale tinten zoals beige, zwart en bruin. Daarnaast kun je voor opvallende tinten gaan als je echt uit wilt pakken. Denk hierbij aan blauw of okergeel. Het hoogwaardige leer is perfect geschikt als wandbekleding en beschadigd niet snel. 

Wanden, wandbekleding, The Art Of Living

Van restproduct naar high-end resultaat

Bij Alphenberg zorgen ze er bovendien voor dat het leer duurzaam is. Zo wordt er 100% buffelleer gebruikt van dieren die vrij hebben geleefd. Een fijne geruststelling. De huiden worden vervolgens zo duurzaam mogelijk verwerkt tot het mooie leer dat we onder andere als wandbekleding kunnen gebruiken. Denk hierbij overigens niet alleen aan het klassieke leer op de wanden zoals we hier zien, je kunt ook voor een vlechttechniek kiezen als je iets extra speciaals wilt. 

Meer informatie over de wandbekleding van Alphenberg vind je hier. 

Editor: Media team

Datum: 19-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Mark Hadden