Wandpanelen hout in jouw interieur

Hout is zo’n materiaal wat gewoon echt niet meer weg te denken is in een interieur. Tafels, stoelen, kasten, keukens of soms zelfs een gehele woning worden uit dit materiaal gerealiseerd. Niet opmerkelijk als je kijkt naar de hoeveelheid varianten die er zijn van dit materiaal en hoe relatief makkelijk het is om hout te bewerken. Hout staat gelijk aan warmte, sfeer en brengt ook een natuurlijk element met zich mee.

Houten wandpanelen over de gehele muur

Hout is op veel manieren toe te passen. Op het moment is het bijvoorbeeld weer helemaal trendy om de originele houten balken te laten zien in een oude boerderij of om een robuuste boomstamtafel als eyecatcher in de woon- of eetkamer te plaatsen. Maar er zijn nog meer opties! Heb je bijvoorbeeld wel eens nagedacht over houten wandpanelen? Je tovert jouw woonkamer, slaapkamer, hal of andere ruimte naar keuze makkelijk om naar sfeervolle ruimte. Jouw saaie muur wordt getransformeerd in een muur met een rustieke, sfeervolle uitstraling. Ook houten wandpanelen zijn in verschillende kleuren en maten beschikbaar. Verticale of horizontale latjes worden steeds vaker gespot over de gehele lengte of breedte van een muur. Geluiddempend, sfeervol en uniek!

Kunstobject

Een andere mogelijkheid is om voor een kleiner houten wandpaneel te kiezen. Er zijn diverse houtpanelen die dichter in de buurt van kunst komen in plaats van wandbekleding.

Houten wandpanelen zijn beschikbaar in diverse kleuren, zodat er voor ieder interieur eentje is die perfect aansluit. Zo zorg je gegarandeerd voor extra sfeer in huis! Een wandpaneel is gemakkelijk zelf te bevestigen. Met behulp van de juiste lijm en dubbelzijdige tape bevestig je een wandpaneel naar keuze eenvoudig op de muur. Druk even stevig aan om een goede hechting te garanderen en voilà, jouw houten wandpaneel hangt!