Wanneer kies je voor een overkapping van Renson?

Renson

Renson is een toonaangevend bedrijf op het gebied van ventilatie, zonwering, gevelbekleding en diverse outdoor oplossingen. Op deze manier willen zij een comfortabele en gezonde leef-en werkomgeving creëren. Hierbij focussen zij zich op een duurzaam totaalconcept waarin comfort, energiezuinigheid en esthetiek leidend zijn. Eén van hun meest bekende producten is de lamellen overkapping. We schetsen je graag wat situaties zodat je weet wanneer deze prachtige overkapping goed van pas komt.

Culinaire buitenbeleving

Lekker eten smaakt natuurlijk beter in een speciale setting. Daarom wordt outdoor cooking steeds populairder. Een Renson overkapping mag in dit geval dan ook zeker niet ontbreken. Het lamellen dak biedt de mogelijkheid om te genieten van een culinaire buitenbeleving in optimale omstandigheden. Sluit het lamellen dak bijvoorbeeld eenvoudig wanneer je te maken krijgt met een onverwachte regenbui.

Op adem komen

Daarnaast is een terras met een lamellen dak ook de uitgelezen plek om plaats te nemen wanneer je even op adem moet komen na een flinke fietstocht. Met een overkapping kom je volledig tot rust en kun je genieten van het buitenleven zonder dat de weersomstandigheden dit voor je verpesten. Het is ideaal om op kracht te komen voor het vervolg van de rit of om de training in schoonheid af te ronden.

Outdoor glamping

Een overkapping van Renson maakt het ook mogelijk om jouw eigen outdoor glamping te creëren. Kies voor een terrasoverkapping met geïntegreerde verwarmingselementen en ga voor glazen schuifwanden om de ruimte de juiste temperatuur te geven. Buitengordijnen zorgen voor de nodige privacy en sfeerverlichting zorgt voor de ultieme ontspanning. En wanneer je de lamellen opent kun je genieten van de prachtige sterrenhemel.

Werken in de buitenlucht

Wil je de hele dag lang werken zonder je focus, productiviteit of werkplezier te verliezen? Dan kun je jouw kantoor inrichten onder een Renson overkapping. Werken in het groen en in de buitenlucht zorgt ervoor dat je minder stress hebt en het geeft je energie en inspiratie. Je ademt de hele dag door frisse lucht, zodat jouw werkdag niet meer stuk kan.

Editor: Media team

Datum: 23-02-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Renson