Warm chic grachtenpand in hartje Amsterdam

Hemels Wonen

Wonen in de binnenstad van Amsterdam, op steenworp afstand van luxe winkels en een heerlijk uitgaanscentrum. Wonen in een grachtenpand waar veel historie samenkomt, waar de details bewaard zijn gebleven en een perfecte mix hebben gevonden met de hotel chic uitstraling. Aan de kant van de gracht is het altijd levendig, aade andere kant is het onwaarschijnlijk stil. De warme hotel chique stijl van dit pand zal je aanspreken. Het team van Hemels Wonen heeft wederom iets heerlijks gecreëerd. Kijk maar!   


Inrichting

Grachtenpand, hemels wonen, the art of living

Alle leveranciers van de inrichting

keuken & interieurbouw

Interieur & Design Ten Pierick

Keukenapparatuur

Gaggenau

Interieurontwerp

Hemels Wonen

De ruimte inrichten

De basis van het interieurontwerp is door Maxim Winkelaar gemaakt en daar is Hemels Wonen  mee verder gegaan. In dit prachtig verbouwde monumentale grachtenpand is een heerlijke open sfeer gecreëerd. Met veel licht, fijne zichtlijnen en balkenplafonds. Rust, ruimte en warmte zijn het perfecte palet voor de inrichting waar unieke objecten om aandacht vragen en er ontspannen genoten kan worden. De living is gesitueerd aan de achterzijde van het pand, hier is het licht en rustig. De keuken kijkt uit op de gracht, hier is gekozen voor wat donkerdere tinten. Vanaf de vensterbank kun je alles volgen wat er buiten gebeurt. Nee, Amsterdam verveelt nooit. In de keuken is gekozen voor een strak aanrecht met veel kastruimte en een plafondhoge kastenwand met inbouwapparatuur en wijnkoelkast. De ovale tafel met ruime stoelen nodigt je uit tot eindeloos lange avonden genieten met elkaar. Het leven is goed. 


Masterbedroom & badkamer

Grachtenpand, hemels wonen, the art of living

Alle leveranciers van de masterbedroom en badkamer

Lampen

Moooi

Tegels

Loek Lommers

Ruimlicht en warme tinten 

De masterbedroom bevindt zich boven de living en is een oase van rust. Hier kun je echt ontspannen en genieten. De badkamer en de walk-in-closet zijn met elkaar verbonden. Gouden accenten geven de touch aan de ruimten. In de badkamer komt veel licht binnen via de schuine dakramen. De ruime douche en de wastafels, de fijne tegels op de grond. Het klopt tot in de details. 


Werkkamer

Grachtenpand, hemels wonen, the art of living

Werkkamer omringd door unieke objecten  

Op de bovenste verdieping van het grachtenpand zijn de werkkamer en de logeerkamer gesitueerd. Ook hier valt weer de mix van lichte kleuren aan de achterkant en ietwat donkerdere kleuren aan de voorzijde voorzijde op. Die stijl is door de gehele woning doorgezet. Deze verdieping is hoog en wordt benadrukt door de oude houten balken van het plafond en de spanten langs de muren. In de aankleding is wederom gekozen voor warme kleuren en unieke culturele objecten. Judith de Greef: “Het is geweldig om te zien hoe de intieme woonkamer en de uitnodigende keuken de perfecte mix zijn van de levensinvulling van de opdrachtgevers. Ik wist niet dat het midden in Amsterdam zo’n oase van rust zou zijn.” 

Editor: Media team

Datum: 21-01-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Linde ten Broek geschreven voor magazine nr.6 2021

Fotografie: Hemels Wonen