Warm de winter in met een terraskachel

Meubili

Bestaat er iets gezelliger dan ’s avonds even uit te blazen op je eigen terras? Glaasje wijn of een lekker pintje erbij en genieten maar. Een stijlvolle buitenverwarming doopt jouw terras om tot een knusse en comfortabele plek. Zowel infrarood terrasverwarming als stijlvolle terraskachels maken deel uit van het assortiment van Meubili, een tuinmeubelbedrijf met een gigantisch assortiment waarvan veel uit het hoogste segment. Zij zijn marktleider op het gebied van buitenbeleving en kunnen je laten zien wat je nodig hebt om van jouw terras een winterterras te maken.

Terraskachel, Meubili, The Art of Living

Designverlichting mét verwarming 

De DOME van HEATSAIL is outdoor designverlichting mét verwarmingselement voor tuin of terras. Met een simpele druk op de knop zorgt de Dome voor aangenaam licht en/of een heerlijke warmte dankzij de onzichtbare infraroodstralen. Dit element is staand én pendelend verkrijgbaar, zodat er altijd een model is dat past op jouw terras. Dankzij de optioneel geïntegreerde bluetooth speakers kan je draadloos muziek luisteren. Een bluetooth 4.0 aansluiting met twee waterbestendige luidsprekers van elk 80 Watt is hiervoor in de voet van de Dome verwerkt. Want ja, gemak dient de mens. Zo luxe ook. 

Rauwe en pure eenvoud 

Of wat dacht je van de Glowbus® Dewdrop? Deze is dankzij zijn tijdloos design een blikvanger in elke tuin. Deze lamp annex terraskachel is de ideale blend tussen rauwe eenvoud en pure outdoor luxe. Het mooie is: hij is verkrijgbaar in drie maten, zodat je de juiste afmeting voor jouw terras kan kiezen, of ze met elkaar kan combineren. De Dewdrop M voelt zich best thuis in compacte zones zoals een terras of kleinere tuin. De Dewdrop L is uiterst geschikt voor grotere tuinen, en de grootste telg – de Dewdrop XL – siert grote park- en landschapstuinen en schept beleving in hotels en op toeristische locaties. De koude herfstnachten waren nog nooit zo zwoel…  

Editor: Media team

Datum: 29-11-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Marlou Peters-Overkamp

Fotografie: Meubili