exclusief interieur, TASJA LAP, the art of living

  • TASJA LAP
  •  
  •  
  • Contact:
  • Tel. nr: 00 31 6 46 22 11 78
  • E-mail: info@tasjalap.nl

Warm en exclusief interieur | TASJA LAP

Onlangs heeft TASJA LAP voor een bestaande woning die geheel opnieuw wordt opgebouwd een prachtig exclusief interieur mogen ontwerpen. Door het gebruik van donkere kleuren geven ze de ruimte iets intiems, waardoor meubels en accessoires er heel anders tegen uitkomen. De combinatie van diepe, donkere tinten en zachte, lichte tinten geven de ruimte enorm veel sfeer en zorgen voor een warm gevoel waardoor je je direct thuis voelt. Je ziet meteen dat hier gebruik is gemaakt van zeer exclusieve materialen. De hoogwaardige afwerking creëert rust waardoor de ruimtes warmte en sereniteit uitstralen. Dompel je onder in luxurious warmth!

Veel velvet

De zachte, glimmende stoffen met velvet karakter zorgen voor een shiny tint. De setting in de living is een grote, beige bank met veel kussens in kleuren die uit eenzelfde kleurenfamilie komen. De twee grote, grijze poefen verlengen de zitmogelijkheden. De reusachtige achterwand met speelse vakverdeling heeft de functie van een room divider, waardoor je zowel samen als apart kan zijn. De gigantische tafellampen met bijzondere voet zorgen voor aangenaam licht waardoor je ook zonder problemen je op deze bank kunt nestelen met een goed boek. De tv-wand bevat een kleinere vlakverdeling van hetzelfde hout voor eenheid. De boekenkast bevat veel ledlicht, waardoor de geëtaleerde accessoires extra goed uitkomen. Het raamwerk met stalen frame gaat door met het interessante lijnenspel binnen een exclusief interieur. 

 

TASJA LAP, the art of living, woonkamer

exclusief interieur, TASJA LAP, the art of living

Dine and work

Voor deze woning met prachtige uitbouw is ook voor de eetkamer en het thuiskantoor een design gemaakt. Ook deze twee ruimtes blijven geheel in de stijl van de woonkamer, waardoor het een mooi geheel blijft. De lange eettafel die geplaatst is in de eetkamer, maakt deze plek fantastisch om bij elkaar te komen en heerlijk lang te tafelen met familie of vrienden. De kroonluchters die de klant graag wilde behouden geven deze ruimte enorm veel karakter en stralen luxe uit, waardoor het geheel in stijl blijft met de rest van de woning. Een thuiskantoor is nooit een overbodige luxe, zeker nu niet. Hoe fijn is het dan dat je nergens over- of onderprikkeld wordt? De fantastische blend die door het hele huis een aangename sfeer neerzet pakt overal goed uit. 

exclusief interieur, TASJA LAP, the art of living

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: TASJA LAP

____

____

 

Meer projecten zien van TASJA LAP?