Warm en sfeervol interieur voor vrijstaande woning

De Appelgaard

De Appelgaard is een interieurbedrijf dat beschikt over een sfeervolle showroom met een eigentijdse collectie meubelen, bijzonder smaakvolle woonaccessoires en bijpassende verlichting. Ze zijn op de hoogte van de allerlaatste trends en hebben alles in huis voor een tijdloos, warm interieur. Ze geven interieuradviezen, maken moodboards en ontwerpen in 2D en 3D. Hun passie spat van elk project af dat ze realiseren, zo ook hier in deze prachtige vrijstaande woning die recentelijk vernieuwd is met een nieuwe keuken, nieuwe vloeren en stalen deuren.

Vrijstaande woning, warm interieur, The Art of Living

Combinatie van elementen 

We treffen hier een authentieke, vrijstaande woning die in een oude stijl gebouwd is met evenredige materialen. De opdracht voor dit interieur aan De Appelgaard was een warm, sfeervol interieur waarbij strakke en oude elementen met elkaar gecombineerd werden. De Appelgaard is voor dit project een samenwerking aangegaan met interieurbouw Van der Velden, zodat alle wensen van de bewoners niet alleen in aankleding, maar ook wat betreft de bouwaspecten gerealiseerd konden worden. 

Natuurlijke materialen 

De warmte in deze vrijstaande woning blijkt hier duidelijk uit de materialen waarmee gewerkt is: veel hout, veel leer en rauwe betonverf. Door zoveel verschillende natuurlijke materialen met elk hun eigen identiteit en structuur met elkaar te combineren, krijg je de sfeer van een gezellig skichalet, alleen dan uiteraard met een high end inrichting. De strakke elementen zijn zichtbaar verwerkt in dit interieurplan, namelijk de stalen ramen met symmetrische vakkenverdeling. Dit harde materiaal met tevens harde uitstraling wordt toch subtiel afgevlakt met een mooie ronding in het ontwerp. De kleur zwart komt meermaals terug in de inrichting, waardoor deze herhaling toch ook zeker rust creëert. Door geen overdaad aan accessoires toe te voegen aan deze woning, blijft alles in beeld en is elk stuk dus essentieel.  

Editor: Media team

Datum: 17-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: De Appelgaard