Warm interieur | Hemels wonen, the art of living

Warm interieur met luxe items | Hemels Wonen

Van idee naar ontwerp tot realisatie. Met als doel een warm interieur, uitgevoerd vanuit weldadigheid en luxe. Je treft hier prachtige materialen en ook duurzame uitgangspunten. Als je binnentreedt in een woning waar Hemels Wonen de vormgeving en inrichting heeft gecreëerd, weet je dat je kiest voor rust, comfort en luxe. En een rijk gevoel. Proef de sfeer in deze prachtige villa; je voelt je er direct thuis.

Warm interieur | Hemels wonen, the art of living

Interieurontwerp: Hemels Wonen. Parketvloer: Bartels Parket & Wonen. Akoestisch plafond: Barrisol – Akoestiek Montage Brabant.

Deuren: Mijnstalendeur.nl/Vermeulen Glaswerken. Kokendwaterkraan: Quooker Nederland BV.

 

Het goede leven

Hemels Wonen had de inrichting van de vorige woning van de opdrachtgever voor haar rekening genomen en kreeg nu de opdracht om een interieurontwerp te maken voor hun nieuw te bouwen villa. Het uitgangspunt was helder: dit duurzaam gebouwde huis mocht een warm en rijk gevoel uitstralen dat in alle details terug zou komen en waar het contact vanuit binnen met de tuin heel belangrijk was. Na het in kaart brengen van de functionele wensen en het verbeelden daarvan in diverse moodboards ging het team aan de slag en creëerde een warm interieur met luxe items.

Warm interieur | Hemels wonen, the art of living

Schilderwerken: Lemmens. Timmerbedrijf: TMO Hulsel. Interieurbouw en keuken: Kwinten Interieur.

Vloeren: Tegeladvies. Eiken houten balken: Van Aarle Houtbedrijf.

 

Binnen en buiten verbonden

Via de entree met klinkers op de vloer komen we direct in de leefkeuken. Dit is het hart van de villa. Hier komt het gezin bij elkaar, wordt uitgebreid gekookt en lekker lang getafeld aan de ronde tafel met plek voor veel mensen. Het grote kookeiland heeft een marmeren keukenblad in warme tinten en een kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem. De spoelbak is van messing. De goudkleurige Quooker met zeeppompje in dezelfde kleur zorgt voor een rijke uitstraling. De strakke zwarte keukenwand met inbouwovens biedt ruimte voor alle apparatuur en voorraad en vormt een stevig rustpunt in het totaal.

infrarood douche: Sunshower BV. Douchekranen en sanitair: GROHE Nederland BV. Raambekleding (merk): JASNO.

Warm interieur | Hemels wonen, the art of living

Installaties: ISL Installatiebedrijf. Stucwerk: Stappaerts Stucwerken. Domotica en schakelmateriaal: Gira. Interieurbouw en keuken: Kwinten Interieur.

Warm interieur | Hemels wonen, the art of living

Zwembad: Rr Zwembaden. Bestrating: R. Lemm Bestratingen. Rieten kap: Rietdekkersbedrijf de Laat. Bouwbedrijf: Aannemersbedrijf P. Van Hulst. Betonnen tegels (buiten): Schellevis Beton. Tuinarchitect en aanleg: Buijtels Buitengewone Tuinen.

 

Het rijke gevoel

De masterbedroom, kinderkamer en gastenkamer zijn gesitueerd op de verdieping. De trap komt uit op een vide met een designhanglamp. De masterbedroom is afgewerkt met luxe details en er ligt een warm kleed op de vloer. De dressing heeft veel kasten en is zo ingericht dat er optimaal gebruik is gemaakt van de ruimte. Over de gehele lengte van de badkamer is een badkamermeubel gesitueerd met twee zwarte ronde waskommen. Hierboven hangen twee grote ronde spiegels op een achterwand met smalle horizontale bronskleurige tegeltjes. De goudkleurige kranen maken van het totaal een kloppend geheel.

 

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Linde ten Broek, geschreven voor magazine nr.2 2021
Fotografie: Jaro van Meerten

____
Wil je meer zien van Hemels wonen?