Verswijver, Tilburg, warm interieur, interieurconcepten

 • Interieurarchitect
  Verswijver Interieurconcepten
  Bergen op Zoom | www.verswijver.nl
 • Tegels (binnen en buiten)
  Tegels.com
  Oisterwijk | www.tegels.com
 • Kokendwaterkraan
  Quooker Nederland BV
  Ridderkerk | www.quooker.nl

Warm interieur | Verswijver Interieurconcepten

Een nieuwbouwwijk in het Noord-Brabantse Tilburg vormt het decor voor dit familiehuis. De woning met warm interieur was net iets te klein voor het gezin met vier kinderen. De vrouw en heer des huizes kozen daarom voor een uitbreiding in de vorm van een aanbouw. Ze namen Verswijver Interieurconcepten in de arm, die deze in dezelfde stijl wist te realiseren. Het is één geheel geworden met een comfortabeler oppervlak. De familie werd compleet ontzorgd in zowel het contact met alle partijen als het realiseren van het interieurontwerp. Daardoor konden zij verder met hun eigen werk.

Verswijver, Tilburg, warm interieur, interieurconcepten

Loungehoek

Een onderhoudsvriendelijke open haard op hout vormt de afscheiding tussen de eet- en woonkamer. Het is ook de eyecatcher die – door de zwarte stalen deuren – meteen je blik vangt vanuit de hal. De woonkamer met warm interieur bevat een grote loungehoek met een comfortabele relaxbank. De eikenhouten vloer geeft de ruimte warmte en contrasteert mooi met het wit op de muren en de zwarte blinders. De witte muren zijn een perfect canvas voor de vele kunstwerken die tentoongesteld staan.

Verswijver, Tilburg, interieurconcepten

Meubilair: Meijs Wonen

Riante keuken

De op maat gemaakte eiken fineer kastenwand in de open keuken biedt veel opbergruimte; van de vloer tot het plafond. Het eiland met composiet blad heeft eveneens een barfunctie en er is ruimte genoeg voor het hele gezin. De keuken biedt direct toegang tot het terras en heeft nog een extra sfeervol zithoekje net voor de openslaande deuren. De neutraalgekleurde, vierkante tegels zijn doorgelegd van binnen naar buiten.

Kokendwaterkraan: Quooker Nederland BV.

Luxe hotelgevoel

Op de eerste verdieping bevindt zich de master bedroom met en-suite badkamer. Vanuit de master bedroom met warm interieur kijk je door de zwarte stalen deuren direct op het ovale, vrijstaande ligbad. Het zwarte staal is een terugkerend element en verbindt boven met beneden. De stalen deuren zijn handgemaakt en laten het robuuste van het ambacht duidelijk zien.

Verswijver, Tilburg, interieurconcepten

Tegels (binnen en buiten): Tegels.com

Tekst: Birgitta van der Linden, BLUSHtxt
Fotografie: Jaro van Meerten

_____

Wil je meer projecten zien van Verswijver Interieurconcepten?