keukenkraan, VOLA, keuken, The Art of Living

  • VOLA Nederland B.V.
  • Valkenburgerstraat 23
  • 1011 MG Amsterdam

Warme keuken met gouden keukenkraan | VOLA

In deze heerlijke woning aan het water in Utrecht ontwierp designstudio Workshop of  Wonders  een persoonlijk en uniek interieur waar warme kleuren en natuurlijke materialen een samenhangend geheel vormen. Elk detail in keuken en badkamer is onderdeel van het totaalconcept van de architect en draagt bij aan de prettige sfeer.  Bom Interieurs verzorgde de maatwerkkeuken, die een lust voor het oog is. De warme kleuren zorgen voor een gezellig geheel. De houten wandafwerking doet daar nog eens een schep bovenop. De details zijn de kleine elementen die een plaatje helemaal compleet kunnen maken. Zo is hier gekozen voor een goudkleurige keukenkraan van VOLA om een klein statement te maken.

keukenkraan, VOLA, keuken, The Art of Living

Van functie naar esthetiek

De ruimte voor de keuken is niet overdreven groot, wat eigenlijk vooral de warme setting bepaalt. Hoe groter de ruimte, hoe lastig het is om huiselijkheid te creëren. Door planten en accessoires te integreren in het geheel vul je de ruimte en kleed je alles aan. Wat wij zo mooi vinden aan dit ontwerp is dat functionele elementen een duidelijke esthetische waarde krijgen. De VOLA  keukenkraan bijvoorbeeld met uittrekbare handdouche in gepatineerd messing past er perfect bij. Deze keuze voor een specifieke kraan is in de badkamer doorgetrokken. Hier is gekozen voor VOLA kranen en handdoekwarmer in de kleur gunmetal, die een mooi kleurenpallet vormt met de genuanceerde tegels. Ze springen eruit, zonder overdreven de aandacht te trekken.

Meer over VOLA

Sinds 1968 is VOLA de specialist op het gebied van design kranen. Vijftig jaar geleden ontwierp Arne Jacobsen de klassieke, tijdloze, design kraan. Die op de dag van vandaag nog steeds verkrijgbaar is in The Original collectie. Deze exclusieve kranen staan voor ambacht, stijl en zijn gemaakt van eerlijke materialen waardoor ze een lange levensduur bevatten. Al meer dan vijf decennia lang bundelt de organisatie Deens design met innovatieve kranen, douches en andere accessoires. De oorspronkelijke collectie is een ultieme uiting van vakkundige kennis en specialistische vaardigheden.

Interieurarchitect: Gerrit Vos – Workshop of Wonders

Maatwerk keuken: Bom Interieurs

keukenkraan, VOLA, keuken, The Art of Living

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: JRimageworks

____

kraan, vola, exclusief, kwaliteit, luxe, ontwerp, modern

____

Meer projecten bekijken van Vola?