Wastafel met verfijnde vormgeving

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch lanceert met trots de bestseller collectie Loop & Friends met een vernieuwde, maar vertrouwde look. De wastafels zijn verfijnder qua vormgeving en hebben smalle randen en dunne wanden waardoor het trendy thema “lichtheid” wordt geaccentueerd. Dit buitengewoon fijne en delicate design is mogelijk dankzij het materiaal TitanCeram, waarbij het titaniumoxide het keramiek extreem stevig en stabiel maakt.

wastafels, villeroy & boch, badkamer, the art of living

Vormen wastafels

Loop & Friends is verkrijgbaar in drie vormen, ovaal, rond en rechthoekig en er zijn 3 manieren om de wastafels te monteren: opbouw, inbouw of onderbouw. Dit geeft veel vrijheid voor creatieve toepassingen in woningen en bijvoorbeeld hotels en andere publieke ruimtes. Ze staan mooi op een plank of marmeren blad of combineer het met een praktisch meubel, er zijn veel manieren om deze wastafels toe te passen.

Kleur in de badkamer

Loop & Friends is leverbaar in 2 wittinten (glans en mat) en drie nieuwe, matte fullcolour kleuren. Zo straalt de wastafel kracht uit, in diepzwart Ebony. Het zachtgrijze Graphite is perfect voor iedereen die de voorkeur geeft aan een iets meer ingetogen look. En het elegante beige Almond geeft een mooie, warme touch aan de ruimte. Maak een mooie combinatie met het Subway 2.0 toilet dat nu ook leverbaar is in dezelfde matte tint.

Loop & Friends bestaat uit 14 modellen in verschillende afmetingen wastafels, met en zonder overloop, en heeft een design voor elke smaak en een passende oplossing voor elke indeling en ruimte.