Wat is het verschil tussen kunstgras en echt gras?

Zie je een gazon dat het hele jaar door prachtig groen is? Dan is dit negen van de tien keer kunstgras. Bijna niet te onderscheiden van echt en het ligt er het hele jaar door netjes bij. Hiervoor heb je echt geen groene vingers nodig. Maar wat zijn nu de verschillen tussen echt en kunstgras en hoe onderhoud je een kunstgrasveld?

Dezelfde uitstraling met minder onderhoud

Een grasveld geeft uw tuin een mooi aanzicht, het is heerlijk om over te lopen of op te zonnen. Maar het vergt ook onderhoud. Gras moet je maaien, ontdoen van onkruid, bemesten en bestrooien met kalk. Een stuk praktischer is kunstgras, waarmee u dezelfde mooie uitstraling behoudt. Bij BuitenGewoon Kunstgras kunt u het mooiste Kunstgras kopen.Dit gaat niet alleen minimaal twaalf jaar lang mee, het wordt ook nog eens duurzaam geproduceerd. En dat tegen een scherpe prijs, zowel voor tuin als voor balkon en dakterras.

Geld en tijd besparen

Maaien, onkruid verwijderen, bemesten en kalk strooien: u hoeft het allemaal niet meer te doen wanneer u kiest voor kunstgras. Bovendien kunt u geld besparen. Zo hoeft u geen geld uit te geven aan mest, kalk of een dure maaimachine. Af en toe vegen en schoonmaken, meer is er niet nodig.

Niet van echt te onderscheiden

Geen onkruid, geen modder, geen dode plekken en een lange levensduur: alleen maar een onderhoudsvrije grasmat die niet van echt te onderscheiden is. U heeft geen groene vingers nodig, maar zelfs de echte tuinier zal zijn gazon trots laten zien aan bezoekers. Kortom: kunstgras kent alleen maar voordelen ten opzichte van echt gras.

____

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!

 


The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.