Voordelen van kunstgras, Royal Grass, waterbesparing, onderhoud, Rioolbelasting

Waterbesparing is een voordeel van kunstgras | Royal Grass

Steeds meer mensen zien voordeel in kunstgras. Zo ook de Nederlandse gemeenten. Het hebben van een tuin die volledig betegeld is, willen ze graag tegen gaan. Mensen doen dit vaak omdat ze geen tijd of zin hebben om de tuin te onderhouden. Door deze betegelde tuin komt er veel regenwater direct in het riool, wat weer slecht is voor het rioleringssysteem. De gemeentes zijn ermee bezig om mensen geld te laten betalen als ze hun gehele tuin hebben betegeld. Een goede oplossing is kunstgras. Meer weten over de voordelen van kunstgras? Lees verder!

Voordelen van kunstgras

Voor een aantal mensen is de tuin een plaats bij het huis waar ze lekker willen zitten en niet te veel onderhoud aan willen hebben. Nu er in Nederland steeds vaker sterke regenbuien komen, gaat je gazon in de tuin vaak snel kapot. Dit ziet er natuurlijk niet mooi uit en het is een grote modder boel. Een goed alternatief is kunstgras. Een van de voordelen van kunstgras is dat het weinig tot geen onderhoud vergt. Het ziet er net echt uit en je kunt er dus van alle seizoenen optimaal van genieten.

Onderhoud

Het onderhouden van je tuin met kunstgras is erg makkelijk. Tijdens hevige regenbuien slaat het kunstgras deze regen tijdelijk op en laat vervolgens deze geleidelijk in de grond zakken. Zo voorkom je dat het riool overbelast wordt. Bovendien is er nog een andere voordeel aan kunstgras. Het is niet alleen een onderhoudsvriendelijk alternatief, maar qua prijs is het ook nog eens vergelijkbaar met betegelen.

Interesse en meer voordelen van kunstgras weten? Neem dan contact op met Royal Grass. Ze bespreken wat mogelijk is in jouw tuin en ze geven je een advies op maat. Maak nu je afspraak met een Royal Grass leverancier in jouw buurt!

 

Tekst: Royal Grass
Fotografie: Royal Grass

 

Meer projecten bekijken van Royal Grass?

 


Voordelen van kunstgras, Royal Grass, waterbesparing, onderhoud, Rioolbelasting

Royal Grass


“Stevig, duurzaam en natuurlijk kunstgras met de hoogste kwaliteit”

__
Meer informatie over Royal Grass?