Welke domoticasysteem past bij jou? | Prowork

Domotica  geeft meer comfort en gemak, verhoogt de veiligheid en draagt bij aan de duurzaamheid van de woning. Zo kun je met domotica onder andere verlichting en klimaat simpel met je telefoon bedienen. Ook toegangspoorten kunnen eenvoudig gekoppeld worden aan een persoonlijke device. Er zijn veel verschillende domoticasystemen verkrijgbaar. In het Experience  Center van  Prowork kun je rustig op je gemak kiezen welk systeem het beste bij je past. Bij de aanschaf van een  domoticasysteem is namelijk een aantal zaken  van belang  waar je vooraf goed over na moet denken, zoals functionaliteiten, bedieningsgemak en design  bijvoorbeeld. 

Jouw persoonlijke situatie  

Vraag jezelf eens af hoe je gezinssituatie is nu, maar ook over hoe die eruitziet over 10 jaar. Wat is nu belangrijk, maar ook: wat is dan nodig? En: hoe ga je de ruimtes van je woning gebruiken? Is er een interieur- en lichtplan aanwezig? Wat betekent veilig wonen voor jou?  Denk ook na over de manier waarop het klimaat geregeld gaat worden. Al deze punten zijn al in een vroeg stadium van belang zodat alle aansluitingen op de juiste plaats aangelegd worden. Bovendien valt op al deze punten veel te halen als het gaat om gebruiksgemak, comfort, veiligheid en zeker ook energiebesparing!

Domoticasysteem, Prowork, The Art of Living

Jouw persoonlijke wensen

Wil je alleen de verlichting en het klimaat kunnen regelen?  Of wil je ook de beveiliging, je audio/video en je gordijnen koppelen aan het domoticasysteem?  Misschien  wil je één van deze opties op een later moment kunnen toevoegen?  Weet dat niet  elk systeem deze mogelijkheid  biedt.  Ben je zelf technisch onderlegd en vind je het leuk om zelf scenario’s toe te voegen of te wijzigen?  Of juist niet?  Ga je energieneutraal bouwen? En wat te denken van langer zelfstandig wonen?Laat je goed informeren hoe domotica je bij deze vraagstukken kan helpen.

Domoticasysteem, Prowork, The Art of Living

Bundel alles in één advies 

Er zijn legio verschillende systemen verkrijgbaar. De kunst is het domoticasysteem te vinden dat bij jou past; een systeem waarvan je nu én in de toekomst profijt hebt. Daarnaastis de elektrotechnische installatie van groot belangvoor een optimaal werkend systeem. Dat betekent dus dat jedomoticaregelt in de beginfase van je nieuwbouw of verbouwing, nog voordat je een keuze maakt voor aannemer en installateurs. Ga tijdig in gesprek met een professional zodat je later niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.  

Enjoy Technology! 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Prowork

____

Meer projecten bekijken van Prowork?


Prowork


Door de jarenlange ervaring en kennis creëren wij voor u een comfortabele en veilige omgeving.

__

Meer informatie over Prowork?


Web editor: Media team     |

Datum: 21 | dec | 2020


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media