Wellness badkamer met vrijstaand bad

VSB Wellness

De bewoners van deze royale, moderne woning hebben voor een wellness badkamer gekozen. Een ware oase van rust die VSB Wellness mocht realiseren. De badkamer is van alle gemakken voorzien. Laat je inspireren door het ontwerp en de indeling van deze smaakvolle badkamer. Vooral het vrijstaand bad is een echte lust voor het oog. 

Vrijstaand bad, wellness, sauna, wit bad, the art of living

Geniet in luxe 

Deze badkamer bevat onder andere een combinatiesauna met een opgietkachel en infrarood lampen. De glazen afscheiding, van de rest van de badkamer, zorgt voor een open beleving. Achter in de badkamer vindt je de ruime inloopdouche. De perfecte plek om af te koelen na een bezoek aan de sauna. De robuuste wastafel is uitgevoerd met twee exclusieve AXOR kranen. Het vrijstaande bad is een onmisbaar element in deze badkamer. Deze fijne ruimte biedt ieder wat wils; of je nu wil ontspannen in de sauna of wil bubbelen in het vrijstaand bad. 

Hoogwaardige kwaliteit 

Alle producten uit het assortiment van VSB Wellness zijn zorgvuldig geselecteerd en worden gekeurd. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor de klant. Van wellness moet immers genoten worden. Ben je benieuwd naar de producten van VSB Wellness? Bezoek dan eens de showroom die gevestigd is in Diessen. Alle producten staan hier tentoongesteld. Voel, zie en test en wie weet geniet jij dan over een tijdje van jouw eigen wellness aan huis.  

Vrijstaand bad, wellness, sauna, wit bad, the art of living

Meer over VSB Wellness 

In het Brabantse Diessen is het hoofdkantoor van home wellness specialist VSB Wellness gevestigd. Al ruim 30 jaar biedt deze organisatie het complete aanbod op het gebied van sauna’s, zwembaden, stoombaden, whirlpools en jacuzzi’s. Hier kun je dus alles vinden om helemaal tot rust te komen in je eigen woning. 

Editor: Media team

Datum: 24-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: VSB Wellness