Barasso, wellness, wellnesstuin, ontspanning

Wellnesstuin | Barasso

Buiten zijn doen we meestal om te ontspannen. Voor de een is dat tuinieren of lekker bezig zijn in de tuin. De ander doet het liever rustig aan en zoekt de totale rust. Een wellness in je tuin is dan het toppunt van luxe. Denk hierbij aan een zwembad om je spieren te ontspannen, een jacuzzi om lekker op temperatuur te komen op een frisse avond, een sauna om je lichaam goed aan het werk te zetten of een Turks stoombad als je liever gaat voor een vochtige lucht. Het kan allemaal gerealiseerd worden in de buitenverblijven van Barasso. De overkapping is eigenlijk een extra ruimte erbij, los van je huis, om je volledig terug te kunnen trekken. 

Beweging en ontspanning 

Een perfecte combinatie voor beweging én ontspanning is een zwembad. Je hebt de keuze om de weerstand van het water op te zoeken en lekker baantjes te zwemmen. Maar rustig door het water bewegen om tot rust te komen kan ook. Bovendien kun je het zwembad combineren met een mooipoolhouseen een fijne loungeplek om te zitten zodat je lekker een drankje kan doen na het zwemmen. 

Barasso, wellness, wellnesstuin, ontspanning

Bubbelen

Even helemaal tot rust komen kan perfect in eenhottubof jacuzzi.Het warme water en de bubbels geven ontspanning en zorgen voor een moment voor jezelf. Met een drankje erbij is het net of je vakantie hebt. En dat kan elke dag! 

Warmte

Van alle  wellness mogelijkheden is de sauna misschien wel de meest populaire. In weldadige warmte tot rust komen en even je hoofd leegmaken. En met een sauna in je eigen tuin hoef je niet weg en kun je er op elk gewenst moment gebruik van maken. Bij  Barasso weten ze hoe fijn het is om een mooie plek te hebben waar je echt kunt ontspannen en dat de combinatie met  wellness dat nog nét iets fijner maakt. Bekijk de sitewww.barasso.nl  eens  en  ga langs om de mogelijkheden te bespreken met de ontwerper.  

Barasso, wellness, wellnesstuin, ontspanning

 

Tekst: Barasso
Fotografie: Barasso

____

Meer projecten bekijken van Barasso?


domotica, prowork, comfortabel wonen, exclusief, high end, sfeer

Barasso


Optimaal genieten in comfortabele luxe

__

Meer informatie over Barasso?