Wellness en zwembadtechniek in één unit

20ft Wellness®

Bij de aanleg van een zwembad of zwemvijver is het vaak lastig om een geschikte plek te vinden voor de warmte- en zuiveringsinstallaties. Het is natuurlijk zonde om een ruimte in huis of in de schuur op te moeten offeren. Daarnaast is een kastje met de installatie in het midden van de tuin ook geen gezicht. 20ft Wellness heeft nagedacht over een mooie en efficiënte oplossing in combinatie met de 10ft en 20ft Wellness units.

zwembad, zwembad in tuin, tuin met zwembad, prive-wellness, 20ft Wellness, The Art of Living

De technische ruimte onder de saunabanken

De ruimte in een 10ft of 20ft Wellness unit kan optimaal benut worden door onder de saunabanken de technische ruimte te plaatsen. Hier is het mogelijk om een nis van een meter diep te maken. Deze technische ruimte neemt niet de gehele hoogte van de unit in beslag, waardoor er een extra bankje in de sauna ontstaat. Zo is de techniek voor het zwembad slim en mooi weggewerkt en combineer je het zwemplezier met een massage spa, hottub, stoomcabine, buitendouche of loungeruimte.

zwembad, jacuzzi, prive-wellness, 20ft Wellness, The Art of Living

Schoon en helder water om van te genieten

Er is niets belangrijker dan zwemmen in schoon en helder water. Om je zwembad op temperatuur, schoon en veilig te houden heb je in ieder geval een zwembadpomp, warmte-, filter- en waterdesinfectie-installatie nodig. Gelukkig is er genoeg ruimte in zowel de 10ft als de 20ft Wellness voor de complete installatie. Zo kan je genieten van een privé wellness in de tuin naast jouw zwembad.