Wellness tuin met luxe hottub

Welvaere

De natuur heeft een rustgevende factor die erg goed voor een mens is. Het is dan ook heerlijk als je deze waanzinnige, rustige beleving terug kan laten komen in eigen tuin. Steeds meer mensen geven zich eraan over en kiezen voor een wellness tuin. Een wellness tuin is een groene omgeving die eropaan stuurt helemaal tot rust te komen en mogelijkheden biedt om volledig te kunnen ontspannen. Het is in een wellness tuin belangrijk dat je voor bepaalde kleurtinten kiest, gaat voor natuurlijke materialen en de juiste voorzieningen creëert. Denk bij dit laatste aan een zwembad, een sauna of een hottub.

hottub-welvaere, the art of living

Exclusieve hottub

Een hottub mag absoluut niet ontbreken in een wellness tuin en daarom is de Ducktub van Welvaere zeker het overwegen waard. Zodra je dit exclusieve bad in stapt waan je je in een oase van rust. Heerlijke geuren, de kalmerende warmte en een luxe gevoel overheersen. De hottub is een fijne plek om je te onthaasten en op te laden. Wat het zo’n fijne plek maakt, is dat het bad gemaakt werd met de intentie om buiten te staan. Je blijft lekker warm in de jacuzzi, maar kunt wel genieten van de groene omgeving.

Het design

De Ducktub Fjord heeft zijn naam te danken aan de fjorden in Scandinavië. Aan de hand van deze fjorden werd de hottub ook ontworpen. Alle baden zijn net als de fjorden uniek in zijn soort, beschikken over helderblauw water en roepen een gevoel van rust op. De unieke vorm van de hottub biedt uitmuntend zitcomfort en maakt het mogelijk om er met meerdere mensen in te zitten. Daarnaast zorgen de ingebouwde kachel en het verwarmingselement ervoor dat het bad constant een fijne temperatuur houdt.

Over Welvaere

Bij Welvaere geloven ze in het creëren van momenten in de buitenlucht. Dit zijn momenten die je even uit de dagelijkse drukte laten ontsnappen en waarin je de tijd neemt voor jezelf of voor elkaar. Met de producten die zij produceren willen ze deze momenten voor jou creëren. De Ducktub Fjord is het hier het perfecte voorbeeld van.

Editor: Media team

Datum: 08-04-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Welvaere