Welson

Welson is een manier van leven, een kwalitatief thuisleven. Dat betekent: uw tijd besteden aan hetgeen wat er écht toe doet. Welson is specialist in realisatie van luxe zwembaden, maatwerk sauna’s en energiezuinige spa’s. Thuis een fijne plek creëren waar u samen kunt zijn, of juist alleen. Wij denken daarin graag met u mee - en verder.

Informatie over Welson


Welson_slider1
Welson_slider2
Welson_slider8
Welson_slider6
Welson_slider9
Welson_slider5
Welson_slider4
Welson_slider3
Welson_slider10
Welson_slider7
previous arrow
next arrow

Advies en ontzorging

Ons startpunt is uw wens, behoefte en situatie. Vanuit daar adviseren we u een kwalitatieve oplossing. Welson neemt daarbij het gehele traject voor u uit handen: van ontwerp tot realisatie. En ook na realisatie van uw project blijven wij betrokken. Een servicemonteur van Welson staat bij onderhoud en reparaties voor u klaar. Zo heeft u er zelf zo min mogelijk omkijk naar.

Luxe zwembad

Wij bieden u de keuze uit verschillende typen zwembaden. Ze hebben allemaal één ding gemeen: uiterste kwaliteit. Gaat uw voorkeur uit naar een skimmerzwembad, overloopzwembad, plunge pool of bouwkundig zwembad? Welson realiseert een zwembad dat perfect past in uw tuin of luxe wellnessruimte. Wij geven u gedegen persoonlijk advies en dragen zorg voor een prachtig resultaat.

Energiezuinige spa

Het Amerikaanse Dimension One behoort tot de beste spa-merken ter wereld. Een Dimension One spa is volledig geïsoleerd, bevat de nieuwste techniek en is laag in energieverbruik. En misschien nog wel belangrijker: hij biedt totale ontspanning door de krachtige pompen die u van top tot teen masseren. Dé spa die u overweldigende luxe biedt.

Maatwerk sauna – stoombad

Hoe u hem ook samenstelt: uw spieren zullen volledig ontspannen. Uw sauna of stoombad is een plek om tot rust te komen en een pronkstuk in uw interieur. Volledig op maat. Kiest u voor een Finse sauna, infrarood of een combinatie hiervan? Er is veel mogelijk, ook bij een luxe stoombad. We creëren een ontwerp dat samensmelt met het design van uw badkamer, buitenverblijf of wellnessruimte.