Wereldwijde natuursteen inspiratie

NG Bouwen met Natuursteen

Wereldwijd wordt natuursteen gebruikt om de meest interessante en exclusieve bouwwerken te creëren. Zie je dit ook zitten en wil je natuursteen graag gebruiken om jouw project meer karakter te geven? Dan zou je deze bouwwerken als inspiratiebron kunnen gebruiken. Daarom heeft NG Bouwen met Natuursteen een onbegrensde inspiratie pagina. Hierop worden wereldwijde natuursteenprojecten van verschillende architecten gedeeld, zodat je naast de projecten van NG Bouwen met Natuursteen nog meer inspiratie op kunt doen. Bekijk hoe natuursteen wordt toegepast en welke sortering wordt gebruikt. Je kunt er altijd je voordeel mee doen.  

Vakantievilla op Mallorca

Een voorbeeld van een project dat je op deze onbegrensde inspiratie pagina tegen zal komen is deze mooie sfeervolle villa op Mallorca. Zowel in- als exterieur is voorzien van natuursteen. Er werd gekozen voor een groot formaat steen in een lichte kleur, waardoor de villa direct vakantiesferen oproept. Deze natuursteen sortering is te vergelijken met de Rock collectie van NG Bouwen met Natuursteen, dus dat biedt ook weer mogelijkheden.  

Privé spa in Oostenrijk  

Een heel ander type project is deze privé spa in Oostenrijk. Om ervoor te zorgen dat deze spa een luxe uitstraling krijgt, is gekozen voor grijs natuursteen in verschillende afmetingen. Deze natuursteen sortering werd zowel in de vloer als in de gevels verwerkt. Het zorgt ervoor dat de ruimte een bepaalt soort rust uitstraalt, waardoor de sortering erg goed past bij dit project.  

Stoere villa  

Tot slot tonen we je graag nog deze villa waarbij een stoere donkere natuursteen sortering werd gebruikt om verschillende gevels mee op te bouwen. Deze mooie natuursteen mix van antraciet en bruine kleurnuances zorgt ervoor dat de gevel tot leven komt. Het nodigt uit om beter naar de woning te kijken. Om het plaatje compleet te maken werd de natuursteen sortering ook gebruikt in de tuin.  

Onbegrensde inspiratie pagina 

Ben je benieuwd naar andere projecten of ben je opzoek naar inspiratie voor jouw eigen project? Dan kun je altijd zelf een kijkje nemen op de onbegrensde inspiratie pagina van NG Bouwen met Natuursteen.  

Editor: Media team

Datum: 26-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living