WiFi-netwerk in exclusieve Residence Noordwijk

OnbeperktWiFi.nl

Deze exclusieve residentie in Noordwijk bestaat uit een zestal zeer riante appartementen. De vloeren, wanden en liftschacht op elke verdieping zijn bekleed met natuursteen. Zelfs de entree en verkeersruimten op elke verdieping zijn voorzien van exclusieve houten vloeren. OnbeperktWiFi.nl kreeg de opdracht in één van deze luxueuze appartementen een volledig dekkend WiFi-netwerk te realiseren, dat volledig onzichtbaar is gemonteerd.  

wifi netwerk, Onbeperkt wifi, The Art of Living

Exclusiviteit

Het riante appartement bestaat uit een royale entree. Deze geeft toegang tot elke ruimte in het appartement. De woonkeuken en sfeervolle woonkamer zijn gescheiden met een tunnelhaard waar je omheen kunt lopen. In het appartement is naast een logeerkamer en een werkkamer een suite met inloopkast en badkamer gerealiseerd. De woning is geschilderd met een exclusieve verf afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. Het bijzondere aan deze verf is dat de kleur veranderd naarmate er meer of minder lichtinval de woning binnenkomt. De residentie bevindt zich in het duingebied van Noorwijk en de grote raampartijen laten veel licht binnen. Dit staat garant voor mooie effecten op elk moment van de dag.

Luxe techniek

Als je woont in zo’n exclusief appartement, dan wil je ook dat de techniek van eenzelfde niveau is. Ontspannen lukt niet in een natuurstenen badkamer als steeds de muziek uitvalt. En koken in een fantastische keuken met prachtig lichtinval is toch niet zo heel super als je jouw favoriete kookrecepten niet kunt downloaden. Met goede WiFi heb je een goede basis in je huis voor al jouw internetgebruik. Met OnbeperktWiFi.nl hoef je je daar geen zorgen meer om te maken.

Meer over OnbeperktWifi.nl

Met hun kennis en jarenlange ervaring is OnbeperktWiFi.nl een specialist in het aanleggen van WiFi-netwerken in luxewoningen, villa’s, tuinen en buitenverblijven. Woningen met een groot woonoppervlak, die gebouwd zijn met materialen als beton en staal of woningen die hoogwaardig zijn geïsoleerd kunnen factoren bevatten die invloed hebben op het WiFi-netwerk en signaal. OnbeperktWiFi.nl zorgt ervoor dat het WiFi-netwerk volledige dekking bevat en dat er geen enkele factor invloed kan hebben op het netwerk. Je wilt tenslotte zorgeloos thuis kunnen internetten.