WiFi-netwerk thuis aanleggen voor nieuwe villa

OnbeperktWiFi.nl

Deze prachtige villa in Zeist is met groen omgeven en opgetrokken uit natuurlijke materialen, wat de villa een rustiek en sfeervol aanzicht geeft. In de achtertuin bevindt zich een heerlijke privétuin met prachtig zwembad. De kap van de woning is ontzettend uniek vormgegeven en heel charmant bekleed met riet. Aan alles zie je dat nergens op bezuinigd is. Deze kwalitatieve woning met prachtige entree is er één om door een ringetje te halen. Maar: ook wat je niet ziet, is hier goed. OnbeperktWiFi.nl heeft hier gezorgd voor het thuis aanleggen van een sterk WiFi-netwerk, zodat alle gezinsleden tegelijkertijd gebruik kunnen maken van de WiFi, zonder dat daarbij problemen worden ondervonden als vertraging of storing.

wifi netwerk thuis aanleggen, OnbeperktWIFI.nl, The Art of Living

High-tech

De villa is geheel voorzien van domotica door de e-installateur, wat de noodzaak van een goed en stabiel WiFi-netwerk enorm versterkt (naast uiteraard de dagelijkse behoefte voor toegang tot internet). Met domotica kan je namelijk je huis ‘bedienen’. Slimme lampen, automatische gordijnen, en automatische verwarming moeten namelijk allemaal met elkaar communiceren. Een WiFi-netwerk moet in staat zijn om dit alles in goede banen te leiden.

Daarnaast kan je ook complete programma’s ermee instellen voor bijvoorbeeld de beveiliging van je huis of het onderhoud van je tuin. OnbeperktWiFi.nl heeft deze villa voorzien van een geheel onzichtbaar gemonteerd en volledig dekkend self-roaming WiFi-netwerk. Uiteraard heeft OnbeperktWiFi.nl ook dit netwerk opgeleverd met een afgeschermd gastnetwerk. Gasten kunnen daardoor veilig gebruik maken van internet zonder dat ze toegang hebben tot gegevens, andere apparaten en domotica van de bewoners.

Meer over OnbeperktWifi.nl

Met hun kennis en jarenlange ervaring is OnbeperktWiFi.nl een specialist in het aanleggen van WiFi-netwerken in luxewoningen, villa’s, tuinen en buitenverblijven. Woningen met een groot woonoppervlak, die gebouwd zijn met materialen als beton en staal of woningen die hoogwaardig zijn geïsoleerd kunnen factoren bevatten die invloed hebben op het WiFi-netwerk en signaal. OnbeperktWiFi.nl zorgt ervoor dat het WiFi-netwerk volledige dekking bevat en dat er geen enkele factor invloed kan hebben op het netwerk. Je wilt tenslotte zorgeloos thuis kunnen internetten.