Onbeperktwifi | WIFI Verbeteren, the art of living

  • OnbeperktWiFi.nl
  • Oudendijk 29a
  • 6744PT Ederveen

WiFi verbeteren in villa | OnbeperktWifi.nl

Deze villa in Apeldoorn is een echte parel. Met haar statige uitstraling is het een lust voor het oog. Om de woning helemaal naar wens te maken, hebben de bewoners deels verbouwd. Een belangrijke wens was om de WiFi te verbeteren. De oplossing was om een geheel dekkend self-roaming WiFi-netwerk aan te leggen. OnbeperktWiFi.nl werd direct in de verbouwplannen betrokken.

WiFi verbeteren

De villa wordt verrijkt met een diepe tuin en buitenverblijf. De uitdaging was om ervoor te zorgen dat ook achter in de tuin het WiFi signaal optimaal was. OnbeperktWiFi.nl werd vroeg in het bouwproces betrokken. Door de bouwkundige kennis en ervaring van het bedrijf werd het netwerk volledig onzichtbaar aangelegd.

Tijdens de verbouwing is samengewerkt met de e-installateur die alle bekabeling conform het installatieplan heeft aangelegd. Door deze samenwerking konden alle access points volledig onzichtbaar weggewerkt worden op de juiste plekken.

Over OnbeperktWiFi.nl

Met hun kennis en jarenlange ervaring is OnbeperktWifi.nl een specialist in het aanleggen van WiFi-netwerken en 4G-versterking in woningen, villa’s, tuinen en buitenverblijven. Alle producten van het bedrijf sluiten naadloos op elkaar aan, zo hoef je nooit meer te schakelen naar het beste WiFi-signaal.

Tekst: Redactie The Art of Living Online
Fotografie: Onbeperkt WiFi

_____

OnbeperktWiFi.nl

_____

Meer projecten bekijken van Onbeperkt WiFi?