previous arrow
next arrow
Slider

Wifimedia

Wifimedia biedt een totaaloplossing op het gebied van Wifinetwerk, beeld en geluid, elektro, beveiliging en domotica. Het bedrijf weet als geen ander wat voor grote ontwikkelingen op het gebied van technologie hebben plaatsgevonden de afgelopen jaren. Traditionele media zoals CD’s, DVD’s en Blu-Ray’s hebben plaatsgemaakt voor films en muziek die gemakkelijk gestreamd kunnen worden. Wifimedia speelt hier slim op in met de nieuwste productlijnen. 

Advies op maat

Wifimedia is de grootste specialist op het gebied van muziek en video streaming. Daarnaast is het bedrijf ook gespecialiseerd op het gebied van draadloze (WiFi) oplossingen. Naast een uitgebreid assortiment met de nieuwste producten, gaat Wifimedia nog stapje verder. Op het gebied van (wireless) multiroom-solutions, Smart Home installaties en uitgebreide (wireless) netwerken denkt Wifimedia met je mee en geeft advies op maat. Jouw woning wordt voorzien van kwalitatieve producten die precies aan jouw wensen en/of eisen voldoen.

Experience store

Of je nu op zoek bent voor een technologische totaaloplossing, een set hoogstaande muziekspeakers, de perfecte koptelefoon of de nieuwste Smart TV; Wifimedia kan je verder helpen. Je kunt op de website inspiratie op doen, of je komt een kijkje nemen in de Experience Store (gelegen in de buurt van Arnhem).

___

Meer projecten bekijken van Wifimedia?

  • |

Domotica systeem

De bewoners hadden als wens om te beschikken over een domotica systeem voor de gehele woning. Wifimedia uit Arnhem heeft de woning voorzien van de nieuwste domotica.

Prachtig project met unieke smart home oplossingen

Tijdens de verbouwing van dit ruim opgezette woonhuis in Arnhem heeft Wifimedia de opdracht gekregen om de woning op verschillende plekken te voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van beeld, geluid en digitale infrastructuur.

 

Wifimedia, domotica, audio

Rik Zwanikken


“Maak kennis met de toekomst

 ___

Contactgegevens:

  • Wifimedia

 


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 19 | aug | 2019


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

NEWstairs

NEWstairs


Met al meer dan 15 jaar ervaring is NEWstairs dé specialist op het gebied van traprenovatie en -bekleding…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media