previous arrow
next arrow
Slider

Wildenberg Interieur Architectuur

Wildenberg Interieur Architectuur is al meer dan 20 jaar de interieurspecialist in omgeving Leusden. Nadat oprichter en eigenaar Stan Wildenberg was afgestudeerd aan de Kunstacademie wist hij direct dat hij een interieurarchitect wilde worden.

Persoonlijk ontwerp

Zijn passie ligt bij het ontwerpen van een ruimte waar de bewoners zich thuis voelen. Een ruimte heeft volgens hem een grote invloed op hoe je jezelf voelt. Is de ruimte netjes en opgeruimd, dan zal iemand zich ook zo voelen. Meubels versterken dit gevoel en benadrukken de functie van de ruimte.

Natuurlijke materialen

Wildenberg werkt voornamelijk met materialen zoals hout, glas, staal en steen. Deze pure ingrediënten vormen een tijdloze en pure uitstraling. Ook moet alles op elkaar worden afgestemd, ruimtes, het lichtplan en het interieur met het exterieur van de woning of het pand.

Totaalproject

Naast interieurontwerp kunt u bij Wildenberg Interieur Architectuur ook terecht voor technisch ontwerp en bouwbegeleiding. In samenwerking met diverse opdrachtgevers heeft de organisatie al vele projecten gerealiseerd, zoals woningen, ondernemingspleinen maar ook een barbershop!

___

Alle interieurontwerpen van Wildenberg Interieur Architectuur bekijken?

  • |

 

Samenvoeging tot XL woning

Twee jaren ’30 woningen zijn samengevoegd tot één grote woning. De architect heeft hier een knap staaltje werk verricht! De woning straalt frisheid, openheid en comfort uit. Een prachtig resultaat waar echt geleefd kan worden!

Monumentale villa

Bij binnenkomst is de toon direct gezet! Door middel van een glazen vloer bij de entree, valt de grote wijnkelder meteen op. Het geeft de woning een chique uitstraling en deze wordt doorgetrokken in de andere ruimtes.

 

Wildenberg Interieur Architectuur, Interieurontwerp, stan van de wildenberg, interieurarchitect, interieuradvies, the art of living


Stan van den Wildenberg


“We beginnen een traject altijd met luisteren naar de klant. Dat is namelijk de beste basis voor een goed ontwerp.”

 

___

Contactgegevens:

  • Wildenberg Interieur Architectuur
  • Hamersveldseweg 2
  • 3833 GP Leusden

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 10 | jan | 2018


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media