Wildenberg Interieur Architectuur

Wildenberg Interieur Architectuur is al meer dan 20 jaar de interieurspecialist in omgeving Leusden. Nadat oprichter en eigenaar Stan Wildenberg was afgestudeerd aan de Kunstacademie wist hij direct dat hij een interieurarchitect wilde worden.

Informatie over Wildenberg Interieur Architectuur


20160922_JDVF_144
Slider1
Slider2
previous arrow
next arrow

Persoonlijk ontwerp

Zijn passie ligt bij het ontwerpen van een ruimte waar de bewoners zich thuis voelen. Een ruimte heeft volgens hem een grote invloed op hoe je jezelf voelt. Is de ruimte netjes en opgeruimd, dan zal iemand zich ook zo voelen. Meubels versterken dit gevoel en benadrukken de functie van de ruimte.

Natuurlijke materialen

Wildenberg werkt voornamelijk met materialen zoals hout, glas, staal en steen. Deze pure ingrediënten vormen een tijdloze en pure uitstraling. Ook moet alles op elkaar worden afgestemd, ruimtes, het lichtplan en het interieur met het exterieur van de woning of het pand.

Totaalproject

Naast interieurontwerp kunt u bij Wildenberg Interieur Architectuur ook terecht voor technisch ontwerp en bouwbegeleiding. In samenwerking met diverse opdrachtgevers heeft de organisatie al vele projecten gerealiseerd, zoals woningen, ondernemingspleinen maar ook een barbershop!