Willem Designvloeren

Ben je opzoek naar een nieuwe vloer? En spreekt een betonnen vloer jou aan? Dan ben je bij Willem Designvloeren aan het juiste adres. Het bedrijf staat bekend om hun betonnen- en betonlook vloeren, die passen bij vrijwel iedere interieurstijl. Wellicht past een echte betonvloer niet bij jou omdat de eigenschappen niet aansluiten bij hetgeen dat jij voor ogen hebt of omdat je de dikte van de vloer niet kwijt kunt. In dat geval zijn hun betonlook vloeren het overwegen waard. De vloeren zien er niet alleen indrukwekkend uit, maar ze zijn ook van hoge kwaliteit, waardoor er optimaal van genoten kan worden.

Informatie over Willem Designvloeren


WillemDesignvloeren_8
WillemDesignvloeren_2
WillemDesignvloeren_3
WillemDesignvloeren_9
WillemDesignvloeren_6
WillemDesignvloeren_5
WillemDesignvloeren_4
WillemDesignvloeren
WillemDesignvloeren_1
WillemDesignvloeren_7
previous arrow
next arrow

Basis van het interieur

De vloer is het basis van jouw woning en bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer van het interieur. Daarom is Willem Designvloeren benieuwd naar het verhaal van hun klanten; wat spreekt jou aan en wat zijn jouw wensen en eisen. Om een passende vloer te vinden bespreken zij graag alle bouwplannen en woonideeën met hun klanten, zodat ze omgezet kunnen worden naar de realiteit.

Persoonlijke aandacht

Willem Designvloeren vindt persoonlijk aandacht voor iedere klant ontzettend belangrijk. Op dit vlak onderscheiden zij zich dan ook van hun concurrenten. Het hele proces van het uitbrengen van advies tot de realisatie van een hoogwaardige vloer wordt dan ook begeleidt door vaste medewerkers. Het jonge en enthousiaste team zet zich iedere dag in om ervoor te zorgen dat jouw droomvloer werkelijkheid wordt.

Meer informatie

Wil je meer weten over de prachtige vloeren van Willem Designvloeren of kom je graag te weten wat de specifieke mogelijkheden voor jou zijn? Plan dan een afspraak in met één van hun medewerkers en bezoek de showroom. Hier kun je ook alle betonlook vloeren in het echt ervaren.