previous arrow
next arrow
Slider

WillemsenU

WillemsenU is een bureau voor hedendaagse architectuur met oprechte aandacht voor de gebruiker. WillemsenU maakt al 25 jaar hoogwaardige ontwerpen. Een goede dialoog vindt WillemsenU een belangrijke voorwaarde voor een geslaagd gebouw. De context waarin gebouwen staan vormt altijd het uitgangspunt voor de ontwerpen van het bedrijf. Dat kan net zo goed een prachtig landschap zijn als een drukke stad. WillemsenU wil geen iconen maken, maar tijdloze gebouwen die mensen inspireren en raken. De ontwerpen gaan als vanzelfsprekend op in hun omgeving, maar WillemsenU vind het ook belangrijk dat ze echt iets toevoegen. Ze zijn onderscheidend en geven een nieuwe betekenis aan de plek waar ze komen te staan.

De toekomst

WillemsenU kijkt goed naar de natuur en laat zich daardoor inspireren om gebouwen te ontwerpen waar de techniek niet dwingend is aan de mensen die daar gebruik van maken, maar het gebouw in dienst staat van de mensen. Als architectenbureau vinden zij het belangrijk om te bouwen voor de toekomst. Gebouwen hebben een lang leven, dus alles wat nu gebouwd wordt zal nog lang staan. WillemsenU wil door innovatie en duurzaam denken gebouwen ontwerpen die bestand zijn tegen de tijd.

____

Meer projecten bekijken van WillemsenU?

  • |

 

Moderne architectuur

Aan de rand van een centrum in een bosrijke omgeving staat een gloednieuwe villa met moderne architectuur waar bij het ontwerp gekozen is voor een klassieke vorm met schuin dak. Dit is wel geabstraheerd waardoor het geheel een eigentijdse uitstraling krijgt.

Iconische droomvilla

Een modern gebouw met natuurlijke uitstraling en mid-century-invloeden: zo luidde de woondroom van Jasper van Grootel, oprichter van design verlichtings- en interieurstudio JSPR – en zijn vriendin en rechterhand Eva Oude Blenke. Om de woondroom tot leven te wekken, werd de expertise ingeschakeld van architectenbureau WillemsenU. In samenwerking met het bureau ontstond een iconisch gebouw, een ware droomvilla, die perfect in de omgeving is ingebed en niet onderdoet voor een luxe villa in de heuvels van California.

 

WillemsenU


“Wij ontwerpen met samenhang tussen deze schaalniveaus en maken gebouwen waar het totaalbeeld een geheel vormt.

 ___

Contactgegevens:

  • WillemsenU
  • Groenstraat 6
  • 5642 CB Eindhoven

 


Web editor: Media team     |

Datum: 30 | jul | 2020


Tags:

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media