Winnaar “Best of the Best” in de SieMatich ID Contest

ASWA Keukens

Sinds een paar jaar organiseert SieMatic het zo genoemde Interior Design Contest. Verdeeld over vier verschillende categorieën kiest een jury wie er in aanmerking komen voor de veelbelovende prijzen. Ondanks de vele inzendingen en de moordende concurrentie wist Robbert Leermans namens ASWA keukens een bijzondere prijs binnen te slepen en werd hij dé winnaar van de felbegeerde “Best of Best” prijs.  

Het ID Contest 

Om mee te doen aan het ID Contest van SieMatic kunnen keuken experts, ontwerpers en zelfs consumenten hun SieMatic keuken inzenden naar het bedrijf. Een voorwaarde is dat de keuken niet ouder dan twee jaar is. Vervolgens zal een jury van experts, met ieder een andere achtergrond, bepalen welke keukens aanspraak maken op de vier prijzen die zij uitreiken. Deze prijzen worden verdeeld aan de hand van de drie stijlwerelden die SieMatic uitdraagt. Dit betekent dat een winnaar gekozen wordt, voor het beste keukenontwerp, in de categorie Urban, Pure en Classic. Daarnaast bestaat ook nog de Best of the Best categorie, die uitgereikt wordt aan het meest overtuigende ontwerp, met de beste designkwaliteit en creativiteit. 

Winnende keuken 

In deze laatste categorie kwam ASWA Keukens als de grote winnaar uit de strijd. De keuken die zij inzonden is een stoere keuken die tegelijkertijd ook erg gezellig en chic oogt. Ook is hij erg functioneel en van alle gemakken voorzien. Dit sprak de jury aan. Ook vonden zij het interessant dat de keuken vloeiend overloopt in de architectuur van het huis. De elegante keuken is dan ook één met het interieur en is een voorbeeld van hoe luxe er deze dagen uit moet zien.  

Over ASWA Keukens 

ASWA Keukens is ontzettend trots op deze prijs en het werk dat Robbert Leermans heeft geleverd. Wil je zelf deze elegantie ervaren? Dan kun je altijd bij één van de vele showrooms langsgaan. Hier word je geadviseerd door fantastische interieurontwerpers. Samen met jou creëren zij keukens die meer zijn dan alleen mooi en praktisch.

Editor: Media team

Datum: 30-10-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: ASWA Keukens