Luxe deurbeslag, Dauby, Deurbeslag, Raambeslag

  • Dauby
  • Uilenbaan 86
  • B-2160 Wommelgem | Antwerpen

Witte keuken met luxe deurbeslag | Dauby

In dit landelijk klassieke huis is gekozen voor een crème wit kleurenpallet. Sierlijk geprofileerde fronten voorzien van bossing paneel, staanders voorzien van cannelures en een dik granieten blad. Voor de kasten werd gekozen voor het luxe deurbeslag uit de collectie Giara. Deze geven de keuken net dat beetje allure waar de bewoners van houden. De keuken is ontworpen door Wood Creations. 

Klassiek landelijke keuken

Deze witte keuken is ontworpen in klassiek landelijke stijl. Dit is erg goed terug te zien aan de bewerkingen in de keukenkastjes. Ook de accessoires voldoen volledig aan deze stijl. De uitstekende gootsteen en het grote fornuis met schouw zijn een juweel voor het oog en zijn daarmee de pronksteken van deze landelijke keuken. Om deze keuken volledig af te maken is alles afgewerkt met het deurbeslag van Dauby.

Luxe deurbeslag, Dauby, Deurbeslag, Raambeslag

Luxe deurbeslag

Het luxe deurbeslag geeft deze keuken het extra beetje sprankeling wat het verdient. Door het gebruik van wit brons in combinatie met de witte keuken smelt dit perfect samen. Echter is het luxe deurbeslag ook een perfecte optie bij zwarte vitrinekast. Het geeft daarbij weer een geheel andere sfeer dan bij de witte keuken. Dit is dus een goed voorbeeld van deurbeslag wat op elke plek een andere uitstraling krijgt.

Giara collectie

De Giara collectie van Dauby bestaat uit verschillende elegante bronsproducten die zorgen voor een prachtige uitstraling binnen elke woning. Het deurbeslag wordt op ambachtelijke wijze gemaakt door het gebruik van zandmallen van 5000 v chr. Hierna wordt het afgewerkt en is het klaar om in de woning te bevestigen. Door het gebruik van brons is het echt luxe deurbeslag en krijgt het ook deze uitstraling.

Luxe deurbeslag, Dauby, Deurbeslag, Raambeslag

Details

In de keuken werd er ook nog gebruik gemaakt van een handdoekhouder in Wit Brons van de Pure Plus collectie van Dauby. Deze handdoekhouder sluit perfect aan op de rest van het gebruikte deurbeslag in de keuken.

Luxe leven

Deze keuken is de uitgelezen kans om heerlijk te kokkerellen voor je gasten, of natuurlijk voor jezelf. En om de gehele luxe sfeer door te trekken kon er natuurlijk niet anders dan gekozen worden voor luxe deurbeslag. Het deurbeslag is onderhoudsvrij en daardoor is het een luxe om er veelvuldig gebruik van te maken in zo’n prachtige keuken. Voor de bewoners dus het ultieme genieten!

Tekst: Sabijn van Gerwen
Fotografie: Dauby
____

 

 

____

Meer projecten bekijken van Dauby?