Witte kozijnen voor royaal daglicht

Perfect View Window

Wie wil dat nou niet? Grote raampartijen die de woning voorzien van royaal daglicht en ervoor zorgen dat de binnen- en buitenruimtes met elkaar verbonden raken. Het voorziet niet alleen in een heerlijke sfeer, maar het verrijkt ook iedere woning op architectonisch gebied. Dit is precies wat de bewoners van dit schitterende landhuis wilden. Hun woning werd volledig gerenoveerd en dat betekende dat zij grote kozijnen lieten plaatsen. Het landhuis oogt hierdoor heel wat moderner, maar toch zijn de typische landelijke kenmerken niet verloren gegaan. Het werd dan ook een schitterend totaalconcept waarbinnen alles tot in de kleinste details klopt.

Stalen kozijnen

De aanbouw van dit prachtig gerenoveerde landhuis uit 1915 is aan drie zijden voorzien van de MHB SL30-ISO kozijnen. Deze werden geplaatst door Perfect View Windows en zorgen ervoor dat de woning licht en ruimtelijk aandoet. Deze kozijnen zijn goed geïsoleerd zodat de warmte binnenblijft en niet naar buiten verdwijnt. Daarnaast werd gekozen voor smalle ruitjes boven de grote openslaande tuindeuren om zo de nostalgische sfeer van het landhuis intact te houden. Ook de kleur van het staal is afgestemd op de oorspronkelijke woning en refereert naar de kleine houten kozijnen in de bestaande nieuwbouw.

Over Perfect View Windows

Kortom, Perfect View Windows heeft fantastisch werk geleverd. De kozijnen zijn van de hoogste kwaliteit en vormen echt één geheel met de rest van het landhuis. Het was dan ook niet voor niets dat de opdrachtgevers het bedrijf inschakelden. Perfect View Windows staat erom bekend specialist te zijn op het gebied van ultra slanke, stalen kozijnen voor binnen en buiten toepassingen. Ze beschikken over een eigen productielijn met binnenkozijnen, daklichten en zelfs trappen. Met de producten die zij aanbieden speelt het bedrijf in op een de waardes van nu. Deze gaan over een minimalistisch design en de hoogste kwaliteit op het gebied van maatwerk.

Editor: Media team

Datum: 26-12-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living