Witte villa met bijzondere houten garagedeur

Different Doors

Deze fantastische witte villa oogt in eerste instantie landelijk, maar als je beter kijkt vind je steeds meer bijzondere moderne details. Zoals het langwerpige raam aan de voorzijde van het huis of de grote houten garagedeur, die volledig onzichtbaar verwerkt is. Deze ingang betrekt de voordeur bij de garage en zorgt op deze manier voor een mooi geheel tussen de woonruimte en de garage. Different Doors is verantwoordelijk voor de bijzondere houten garagedeur en bijpassende dubbele voordeur en heeft ervoor gezorgd dat deze perfect op maat zijn en volledig aansluiten bij het uiterlijk van de villa.

Garage, Different Doors, garagedeur, The Art of Living

Houten wand

In eerste instantie lijkt de houten garagedeur op een houten wand, die onderdeel is van het gehele design. Maar als deze elektrische garagedeur opengaat blijkt deze wel degelijk een functie te hebben. De garagedeur schuift soepel open, waardoor je je makkelijk naar binnen kunt begeven.

Warme uitstraling

De wand geeft een warme uitstraling aan de rest van de woning doordat deze volledig bestaat uit hout. De houtsoort die voor de garagedeur gebruikt is, is Aformosia. Dit is een duurzame soort hout die prefect is voor dit soort buitenprojecten. Het wordt dan ook vaker gebruikt als gevel- of garagebekleding.

Eindeloze mogelijkheden

Deze garagedeur van Different Doors is geheel naar wens vormgegeven, iets wat ook kan met andere garagedeuren die zij produceren. Naast dat alle garagedeuren op maat gemaakt worden, zijn ze ook perfect geïsoleerd en goed beveiligd. De service is razendsnel en vaak worden de garagedeuren al binnen één dag geplaatst. Er is dus erg veel mogelijk, zodat alle garagedeuren aansluiten bij ieders wensen.