Witte villa met doordacht totaalconcept

Group Ceyssens

Nabij Saint-Tropez ligt deze schitterende witte villa met wel 535 vierkante meter aan oppervlakte. Je hebt er een fantastisch uitzicht over de haven van Cavalaire-sur-Mer. Deze droomwoning kent een duidelijke vormentaal waarbij een doordacht lijnenspel de hoofdrol speelt. De lijnen van het huis en de gevel lopen door in die van het zwembad en de grote raampartijen. Op de begane grond is de glazen pui zo royaal dat hij op verschillende gedeelte de volledige gevel overneemt. De witte kleur geeft de villa een luxe uitstraling waardoor het een woning wordt waar menig mens jaloers op zal worden.  

Droomvilla 

Deze witte villa toont aan waar Group Ceyssens allemaal toe in staat is. Een zwembad met bewegende bodem, een disappearing window en grote raampartijen, met minimalistisch schrijnwerk, die volledig in de grond kunnen verdwijnen, ze hebben het allemaal voor elkaar weten te krijgen. Naast dat het bedrijf de nodige innovatieve snufjes wist toe te passen in de villa, verzorgden zij ook het volledige interieur. De tuin, de meubels en zelfs de borden in de keuken werden door het bedrijf uitgekozen. Met behulp van architect munA Architecten werd overal aan gedacht en alles tot in de puntjes uitgevoerd, waardoor het er nu heerlijk vertoeven is.  

Het vervolg 

Dat Group Ceyssens door dit project de smaak volledig te pakken heeft blijkt uit het feit dat zij meer bouwgronden aangekocht hebben. Het volgende project, opnieuw gelegen in Cavalaire-sur-Mer, zal dan ook snel van start gaan. Het bouwproject zal in lijn liggen met deze witte villa. Er werd opnieuw gekozen voor veel glas en uitzicht over de zee. Want glas en schrijnwerk blijft toch hun vakgebied en dat heeft hen in Zuid-Frankrijk al veel mooie projecten opgeleverd. Daarom wil Group Ceyssens graag een vaste vestiging in Zuid-Frankrijk bouwen, over de concrete invulling kunnen ze helaas nog niets kwijt. 

Editor: Media team

Datum: 29-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Wim Roderiguez