previous arrow
next arrow
  • Wolfs Architecten
  • Van Rijckevorsellaan 8
  • 5066 BS Moergestel

Wolfs Architecten | Garantie op kwaliteit

Marinus Wolfs geeft leiding aan Wolfs Architecten, een achtkoppig architectenbureau gevestigd in Moergestel. De regio Tilburg, Eindhoven, Den Bosch is thuisgebied. Wolfs Architecten is echter actief in het hele land. Van vrije woningbouw tot projectbouw; het gerenommeerde architectenbureau is van alle markten thuis. “Op dit moment bouwen we 450 appartementen, 150 daarvan in Utrecht. We maken gebruik van meerdere stijlen en vinden daardoor altijd de juiste aansluiting met opdrachtgevers. Daarnaast staan wij garant voor een professionele bouwbegeleiding”, aldus Marinus Wolfs.

Gepassioneerd
Woningen bouwen (lees: ontwerpen) is een tweede natuur voor de architect. Marinus Wolfs is in feite een componist en dirigent ineen. De perfectionist haalt met zijn bevlogenheid altijd het optimale uit het bouwteam. “Ik eis dat mensen waarmee wij samenwerken met 100% passie en bezieling werken. Met minder dan 100% neem ik geen genoegen”, vertelt hij.

Al meer dan 30 jaar tevreden opdrachtgevers
Zijn passie voor ontwerpen en bouwen kreeg de geboren Tilburger van huis uit mee. Vader Pierre Wolfs werkte twaalf jaar als architect bij Jos Bedeaux in Goirle en maakte aansluitend naam met een eigen architectenbureau. Marinus Wolfs trad met verve in de voetsporen van zijn vader. In 1984 startte hij zijn eigen bureau. Wolfs Architecten groeide uit tot een begrip in Nederland.

 


Heb jij deze onderstaande villa al bekeken van Wolfs Architecten?
Wolfs Architecten: “Ik heb veel woningen gebouwd, maar deze villa is de absolute top”

Inspirerende villa | Wolfs Architecten


 

Wensen optimaal vertalen
“Een goed ontworpen en vormgegeven huis bouw je samen met de toekomstige bewoners”, zegt Wolfs. “Cruciaal is dat onze opdrachtgevers een woning met optimale levenskwaliteit krijgen. Om dat te realiseren is goed luisteren naar opdrachtgevers en het vertalen van hun wensen van essentieel belang. Dat mensen gelukkig en tevreden kunnen wonen, decennialang, is voor ons een hoogstaande doelstelling. Daarom is het ook van groot belang dat de woning duurzaam wordt gebouwd, waarbij energiebeheersing en comfort belangrijke aspecten zijn.”

Bouwteam als garantie
Ook het formeren van een bouwteam met een teamgeest dat zich kenmerkt door een gedreven inzet voor een subliem eindresultaat, is belangrijk voor Marinus Wolfs. Bij de binnenhuisinrichting houdt hij graag een vinger aan de pols. “Ik bewaak graag de synergie van het ontwerp als geheel. Keuken, badkamers, interieur en meubelwerk: het komt allemaal het beste tot hun recht als ze aansluiten op de geest van het ontwerp. De eindbeslissing ligt echter altijd in handen van de opdrachtgevers.”

De garantie van Wolfs Architecten
Het inzetten van Wolfs Architecten biedt dan ook garantie op kwaliteit, budget, timing en creativiteit. Wolfs is erop uit mensen altijd weer positief te verrassen. De architect speelt graag met licht en gewichtloosheid. Het ritme van hoogte, licht en afmeting en de harmonie met de omgeving is voor hem belangrijk. Hij stemt de planning dan ook perfect af op het tijdsgewricht waarin bewoners een huis willen componeren en beleven.

 

 

 


The Art of Living, Exclusief wonen,

Wolfs Architecten 


“Een goed ontworpen en vormgegeven huis bouw je samen met de toekomstige bewoners
__
Alle projecten van Wolfs Architecten bekijken?