previous arrow
next arrow
Slider

Wolfs Architecten

Al meer dan vijftig jaar levert Wolfs Architecten kwalitatieve ontwerpen en bouwtekeningen. Het middelgroot full-service bedrijf is gevestigd in Moergestel maar werk voor opdrachtgevers door heel Nederland. Je kunt bij dit bureau terecht voor zowel voor moderne als jaren dertig stijlen.

Uitgebreide ontwerpstijl

De architect verdiept zich volledig in de wensen van de opdrachtgever en de bijpassende stijlen. Ieder ontwerp is immers maatwerk! Om een integrale saamhorigheid te waarborgen werken ze bij Wolfs Architecten van binnen naar buiten. Ook kan je aandacht voor duurzame materialen en een volledige begeleiding van A tot Z verwachten.

Vakkennis

Daarnaast heeft het bureau een uitgebreid netwerk bij Gemeenten en Provincie. Hierdoor hebben ze goede kennis van beleidsstandpunten. Hiermee heeft het bureau al vele kansen weten te benutten, processen weten te versnellen en kosten te besparen!

___

Alle projecten van Wolfs Architecten zien?

  • |
  • |

 

Inspirerende villa met verrassend lijnenspel

De opdracht voor deze woning, een zo groot mogelijke ruimte te realiseren binnen de voorgeschreven bouwhoogte. Dankzij het vindingrijke assenstelsel heeft Martinus Wolfs ook hier aan weten te voldoen. Een hoogstandje op het gebied van architectuur.

Landelijk en industrieel gecombineerd

Deze villa is te vinden een prachtig natuurgebied in Brabant. De woning is hoger gelegen dan de omringende weilanden en de straat. Dit zorgt ervoor dat de woning volledig opgaat in haar omgeving. Daarnaast beschikt de woning over een unieke lichtval. Een pareltje in het zuiden van het land!

Romantische villa met ingetogen klasse

Een weerspiegeling van de bewoners. Dat is deze luxe nieuwbouw villa. De bewoners gaven Marinus de opdracht om een knusse, romantische en karakteristieke woning te realiseren. Dat is hem dan ook zeker gelukt dankzij vakmanschap en samenwerkingen met professionals.

Moderne architectuur

Deze woning heeft een prachtige architectuur en oogt modern door de diverse materialen die in het exterieur verwerkt zijn. Ook binnen heeft de witte villa een modern karakter en zie je veel natuurlijke elementen. De villa wordt afgemaakt door het schitterende buitenzwembad.

 

The Art of Living, Exclusief wonen, marinus wolfs, moergestel, architectenbureau, wolfs architecten

Marinus Wolfs


“Een huis is heel erg persoonlijk en als je niet eerst de mensen wilt leren kennen, heeft het helemaal geen zin om een potlood in je hand te nemen.”

___

Contactgegevens: 

  • Wolfs Architecten
  • Van Rijckevorsellaan 8
  • 5066 BS Moergestel

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 28 | sep | 2017


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media