wolterinck, high end kunst, the art of living, kunst in het interieur, exclusieve kunst, event, woonbeurs, beurs voor wonen
wolterinck, high end kunst, the art of living, kunst in het interieur, exclusieve kunst, event, woonbeurs, beurs voor wonen
wolterinck, high end kunst, the art of living, kunst in het interieur, exclusieve kunst, event, woonbeurs, beurs voor wonen
previous arrow
next arrow
Slider

Wolterinck | High-end kunst

Met zijn team van meer dan 25 (tuin)architecten, ontwerpers en stylisten ontwerpt Marcel Wolterinck voor klanten wereldwijd interieurs, exterieurs, tuinen en producten. High-end kunst is een belangrijk onderdeel van de interieurs van Wolterinck. Marcel Wolterinck, een groot liefhebber en kenner van kunst, is altijd op zoek naar kunstwerken die hem persoonlijk raken en die het binnen-buitenconcept versterken. In de interieuradviezen aan klanten speelt kunst dan ook een belangrijke rol. Marcel treedt daarbij niet alleen op als adviseur, het ontwerpbureau bemiddelt ook tussen kunstenaar en klant.

Art galerie

Op het The Art of Living Event is hij dan ook aanwezig met een pop-up galerie, waar een selectie van zijn favoriete kunst objecten te zien zal zijn. Uiteraard kun je op de stand ook terecht voor vragen over de andere disciplines waarin het bureau actief is: architectuur, interieurdesign, styling en tuinen. In de masterclasses zal Marcel ingaan op de relatie tussen kunst en interieur.

Kunstenaars

Joseph Cals (NL): schilder en beeldhouwer, bij wie beide disciplines elkaar inhoudelijk gezien naadloos overlappen en die in het driedimensionale beeld een stimulans van het ruimtelijke denken ervaart, terwijl schilderen hem impulsen geeft op het gebied van compositie, kleur en vlakverdeling.

Martine Demal (FR): exposeert als beeldend kunstenares regelmatig in Frankrijk en in het buitenland. Haar originaliteit is bekroond met diverse onderscheidingen.

Guy Leclef (BE): papier – dik ingezet, dunne laagjes, gesneden, geïmpregneerd of geplakt – is de grondstof die de basis vormt van de kunstwerken van Guy Leclef.

Frans Polman (NL): beeldend kunstenaar die rauwe, pure en karaktervolle houtsnijwerken maakt.

Carolien van der Heijden (NL): maakt uit steen gehouwen beelden die het verhaal vertellen van autonome delen die met elkaar een organische relatie zijn aangegaan.

Arty Grimm (NL): schildert gouaches en doeken in acrylverf, zonder voorafgaande schets of ondertekening en veelal geïnspireerd door poëzie.

Pépé Gregoire (NL): beeldhouwer met een eigenzinnige visie, waarin het spel met contrasten het tarten van de zwaartekracht en het grenzeloze experiment karakteristiek zijn. De kijker wordt uitgedaagd, geprikkeld en geprovoceerd, en de wereld op zijn kop gezet.

___

Contactgegevens:

  • Wolterinck
  • Zevenend 33e
  • 1251 EL Laren

 


Web editor: Media team     |

Datum: 19 | mrt | 2019


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Technogym


Technogym heeft al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van thuis wellness…

steels, the art of stairs, balkentrap, trappen, houten trappen, z-trappen, the art of living, event, woonbeurs, beurs voor wonen

Steels


Balkentrappen, houten trappen, z-trappen, het kan allemaal bij de trappenspecialist Steels!

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media