previous arrow
next arrow
Slider

Wolterinck

In het Noord-Hollandse Laren bevindt zich Wolterinck, vernoemd naar de oprichter van het high-end ontwerpbureau, Marcel Wolterinck. Wolterinck ontwerpt interieurs, exterieurs en buitenruimtes. Met een team van meer dan 25 designprofessionals, van architecten en stilisten tot tuinontwerpers, biedt Wolterinck voor iedere ruimte – binnen en buiten – de beste oplossing. De werkwijze van Wolterinck gaat verder dan enkel het ontwerp, ook de uitvoering en de begeleiding neemt Wolterinck voor zijn rekening.

Unieke ontwerpwijze

Wolterinck kenmerkt zich door pure, veelal natuurlijke materialen en een ingetogen kleurgebruik. Deze signatuur wordt gerealiseerd in interieurs, exterieurs, tuinen, terrassen en producten door middel van kleurgebruik, licht, ruimte en materiaalkeuze. Op deze manier wordt het binnen- en buitenleven met elkaar verbonden.

___

Alle exclusieve projecten van Marcel Wolterinck bekijken?

  • Moderne verbouwing van villa
    Ga naar dit project

 

  • |
  • |

 

Familiehuis

In samenwerking met Culimaat heeft Wolterinck een riante maar toch sfeervolle keuken gerealiseerd. Geheel volgens de wensen van de bewoners die graag de keuken als centrale ruimte in de woning wilden. Daarnaast heeft deze keuken een prachtig uitzicht over de tuin en sluit de keuken naadloos aan op de andere ruimtes van het huis.

Riante villa

De nieuwgebouwde villa ademt sfeer en karakter alsof het er altijd al zo heeft gestaan. Het interieur is gerealiseerd door Wolterinck en zit vol met speciale elementen. Zo is de kroonluchter speciaal in Engeland gemaakt en komt het hout, wat gebruikt is voor de wanden, uit Canada.

Modern woonhuis

Het interieur van dit voormalige kinderpension in Midden-Nederland is gerealiseerd door Wolterinck. Belangrijk bij dit project was, om de oude stijl van het gebouw te waarborgen, maar er mocht wel een moderne twist aan gegeven worden. Een mooi element van het huis is de glazen aanbouw waardoor de tuin een onderdeel wordt van de woning.

Warm interieur

De kern van dit prachtige huis is warm interieur. Er is gewerkt met de klassieke uitstraling die deze villa al had en dit gecombineerd met moderne elementen. Verder is het huis uitgebreid en is er een welness in de villa gecreëerd.

Sfeervolle loft

Dit historische pand in Amsterdam is volledig gerenoveerd en het interieur is te danken aan Wolterinck. De inrichting van de woning biedt een rustige oase in een bruisende stad. De bewoners zijn erg tevreden over de woning en genieten iedere dag nog van de loft.

Moderne verbouwing van villa

Deze villa heeft een grondige moderne verbouwing ondergaan van het buitenaanzicht, het interieur en de tuin. De klassieke Engelse stijl waarin het huis was opgetrokken was onmiskenbaar voor Marcel Wolterinck, de architect.

Villa met bijzondere voordeur

Op een eiland midden in het Groene Hart staat een villa die maar liefst met twee verdiepingen verzonken is in de bodem. De hoge ramen en de metershoge bijzondere voordeur verlenen de woning een on-Hollandse grandeur, de toegangsbrug geeft ze de beslotenheid van een eigen domein.

 

Marcel Wolterinck


“Details zijn belangrijk, net zoals de warme uitstraling van onze creaties.”

___

Contactgegevens:

  • Wolterinck
  • Zevenend 33E
  • 1251 RL Laren

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 08 | dec | 2020


Tags: , , , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media