Wonderschoon interieur met Ibiza-invloeden

Hemels Wonen

Eigentijds, speels en mediterraan dat zijn de woorden die dit schitterende interieur het beste omschrijven. De bewoners van deze prachtige vrijstaande villa wensten dan ook een kleurrijk interieur dat Ibiza zou ademen. De warmte van het eiland is naar binnen gehaald en heeft zich vertaald in een wonderschoon interieur dat tot in de kleinste details is afgewerkt. Let bijvoorbeeld eens op de verwerking van geleefd hout, de naadloze gietvloer en de organische vormen. Het biedt een authentieke uitstraling die volledig aansluit bij de bewoners. Door goed naar de wensen van de opdrachtgevers te luisteren wist Hemels Wonen weer prachtig werkt te leveren.  

Rustig en warm 

Woningbreed is gespeeld met verschillende kleuren, toch bleef de overall look rustig en warm. Om het kleurgebruik nog meer benadrukken is gekozen voor naturel of witte tinten in de verlichting. De kleuren weten daardoor direct alle aandacht op de eisen. Ook de natuurlijke, zachte materialen, planten, niveauverschillen en de designhaard dragen bij aan de beoogde warme uitstraling. Er is een harmonieus geheel ontstaan dat ervoor zorgt dat de Ibiza-sfeer in iedere ruimte te voelen is. We kunnen dan ook spreken van een doordacht totaalconcept. 

Het hart van het huis 

Dé eyecatcher van de villa is de schitterende woonkeuken. Dit komt door het knusse gevoel dat opgeroepen wordt middels de nissen met ronde vormen, die extra worden benadrukt in het design. De keuken bestaat uit een indrukwekkende mix van verschillende materialen. Rustig eiken is gecombineerd met fris wit marmer. Bovendien zorgt de speelse indeling van het hart van huis ervoor dat hij optimaal benut kan worden. Een andere indrukwekkende kamer, die ook het uitlichten waard is, is de badkamer. Hier is uitgepakt met felle tinten en een bijzonder behang. Toch roept de ruimte een spa-gevoel op. Dit is mede te verklaren aan de hand van de messing kranen, die zorgen voor een chique touch.

Editor: Media Team

Datum: 28-06-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Hemels Wonen