previous arrow
next arrow

Wonderwall Studios

Wonderwall Studios is een creatieve studio die houten panelen voor allerlei oppervlakten ontwerpt en maakt. Hierbij gebruiken we uitsluitend teruggewonnen hout en huren lokale ambachtslieden in. Crafted locally, rocked globally dekt wat ons betreft de lading.

Mens en milieu 

Bij Wonderwall Studios geloven we sterk in gemeenschapszin en gaan we met zorg om met mens en milieu. Het hout dat we gebruiken komt van verlaten huizen, in onbruik geraakte schuurtjes, oude vloeren en al gevelde bomen. Het maakt ons eigenlijk niet uit, mits er voor onze panelen geen bomen worden gekapt. Onze studio, ons werk draait om eerlijke en levendige materialen en duurzaamheid door hergebruik.

Veelzijdigheid

Iedereen vindt iets van z’n gading in onze collectie. Onze panelen versieren de muren, plafonds, bars, recepties en zelfs vloeren van zowel bedrijfsruimtes als huizen. We vinden het te gek dat zo veel mensen de veelzijdigheid van onze panelen hebben ontdekt en hun interieurs ermee verrijken. Onze collecties zijn net zo divers als de interieurs die ze verlevendigen.

____

Meer projecten bekijken van Wonderwall Studios?

Artistieke houten wand

Wonderwall Studios is een creatieve studio die houten panelen voor allerlei oppervlakten ontwerpt en maakt. Hierbij gebruiken ze uitsluitend teruggewonnen hout en ze huren lokale ambachtslieden in voor het werk. Crafted locally, rocked globally dekt wat hen betreft de lading.

Houten panelen voor karakter en uitstraling

De panelen versieren de muren, plafonds, bars, recepties en zelfs vloeren van zowel bedrijfsruimtes als huizen. De pro’s van Wonderwall Studios vinden het te gek dat zo veel mensen de veelzijdigheid van hun panelen hebben ontdekt en hun interieurs ermee verrijken.

Wonderwall Studios


“Bij Wonderwall Studios geloven we sterk in gemeenschapszin en gaan we met zorg om met mens en milieu.

 ___

Contactgegevens:

  • Wonderwall Studios
  • Maasheseweg 79D
  • 5804 AB Venray

 


Web editor: Media team     |

Datum: 17 | jul | 2020


Tags:

Gerelateerde artikelen

SAPA by Hydro


Combineer design met efficiëntie en energiezuinigheid voor uw ramen en deuren…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media