Wonen in hotel chique appartement

Dutch Home Design

Dutch Home Design staat bekend om interieurs waar de beleving van een 5 sterrenhotel de boventoon voeren. Door een mix te maken van duurdere en betaalbare items, ontstaat er iedere keer een uniek resultaat. Sinds de zomer van 2021 is Dutch Home Design gestart met het ‘stagen’ van luxe woningen voor haar partner Goodwin Westbay. Goodwin Westbay maakt exclusief Turn Key wonen mogelijk. Karakteristieke woningen worden volledig gerenoveerd met behoud van de authentieke uitstraling aan de buitenkant. Binnenin de woning waant de koper zich in luxe. Zo ook in deze woning, waar een hotel chique interieur is gecreëerd.

Hotel chique, Dutch Home Design, The Art of Living

Brede doelgroep

De huizen worden zo ingericht dat potentiële kopers zich makkelijk in kunnen beelden hoe het is om daadwerkelijk in de woning te wonen. In de styling wordt rekening gehouden met een brede doelgroep. Er worden meubels en accessoires gebruikt die een zo groot mogelijke doelgroep aanspreken.

Succesvolle samenwerking

Dutch Home Design ontzorgt de partner door de volledige woning in te richten, de tijdsplanning te bewaken en door het aanstellen van het juiste werklieden zoals verhuizers of klusjesmannen. Het eindresultaat is een woning die tot in de puntjes is gestyled. Op die manier wordt de partner ontzorgt en bijgestaan in een succesvolle verkoop.

In de dienstverlening van Dutch Home Design staat service centraal. Iedere klant is uniek en daarom maakt Dutch Home Design graag een passend voorstel wat aansluit bij jouw behoeftes.