Dauby, AA+ Ontwerpbureau, woning, authentieke stijl,

  • Dauby
  • Uilenbaan 86
  • B-2160 Wommelgem | Antwerpen

 

Woning in authentieke stijl | Dauby  

Deze prachtige woning in authentieke stijl is ontworpen door AA+ Architecten in samenwerking met Dauby. Hierbij heeft Dauby ervoor gezorgd dat deze woning tot in detail is voorzien van deze oogstrelende authentieke stijl in de vorm van het deurbeslag.  De gehele woning straalt rust en klasse uit.  

Landelijke look

Om de landelijke look van de woning extra te benadrukken is er gekozen voor deurbeslag met een authentieke gietijzer look van de Pure® collectie. De pure collectie is een collectie die volledig bestaat uit onderhoudsvrije materialen, producten die op een duurzame manier zijn geproduceerd en producten die volledig recyclebaar zijn. Ook voor verschillende deuren en meubels werden producten van Dauby gebruikt. Zo kregen de kasten van de badkamer takvormige massief bronzen grepen uit de Giara collectie. De bijzondere vormgeving hiervan geeft een speels effect aan de ruimte. Alle keuzes in het interieur zijn gemaakt om de authentieke stijl van de woning in ere te houden. 

Dauby, AA+ Ontwerpbureau, woning, authentieke stijl,

Hoogwaardige kwaliteit

De producten van Dauby zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit en volledig handgemaakt. Dit maakt ieder product uniek. Het metaal wordt eerst in een zandmal gegoten, dit is een techniek al duizenden jaren wordt gebruikt. Hierna worden de producten met de hand verder afgewerkt. De werkwijze aan de hand van de zandmallen zorgt ervoor dat de producten een korrelig oppervlak krijgen en dus kleine imperfecties vertonen, dit maakt ieder product uniek. Ook krijgt het beslag daardoor een authentieke uitstraling. 

Dauby, AA+ Ontwerpbureau, woning, authentieke stijl, 

Tekst: Charlotte Adriaansen 
Fotografie: Jaro van Meerten en Michael van Oosten

___

badkamer in betonlook, Dauby, deurbeslag, zwart, strak, badkamer, beton, exclusief

___

Meer projecten bekijken van Dauby?